Viktig informasjon om Startbøker/Klubblisens! | Norges bokseforbund

Viktig informasjon om Startbøker/Klubblisens!

De siste ukene har det kommet inn mange startbøker som er blitt godkjent og noen ligger på vent på grunn av manglende betaling. Dette er ikke noe uvanlig i starten av en sesong, og vi kjenner situasjonen som ofte oppstår.
Publisert: mandag 30. september 2013

Stevnedeltagelse nærmer seg men de aktive har ikke ordnet med legekjennelse og startboken er ikke stemplet for sesongen.


Det har i alle år oppstått problemer ved at bøkene sendes inn for sent i forhold til når utøverne skal bokse, og det er heller ikke så sjelden at forbundskontoret har fått henvendelser om at klubbens bokser har vært til lege men rekker ikke å få stemplet boka før første kamp. Det handler om planlegging men også om ansvaret for å ha sin forsikring i orden.

 

Sesongen har allerede kommet godt i gang med internasjonal boksing og først kommende helg er det kick off med sesongens første turnering på hjemmebane i B-30 box cup.


Norges Bokseforbund ved styret presiserer at boksere som ikke har godkjent startbok hvor legeundersøkelse og startbok avgift mangler får ikke delta i noen av stevner/turnering før startbok er godkjent. Informasjonen ble lagt ut på boksing.no 14.08.2013 http://boksing.no/t2.asp?p=48248&x=1&a=271056.

 

Når det gjelder klubblisen på kr 2,500.- pr klubb pr sesong har vi pr i dag fått innbetaling fra akkurat 50 % av våre medlemsklubber. Det ble i dag sendt purring til de som ennå ikke har betalt. Styret følger opp dette vedtaket med at de klubbene som ikke har innbetalt klubblisensen ikke får registrert boksere til vårt landsmesterskap for diplom boksing samt kommende Norges mesterskap.

 

Vi har sendt ut fakturaene til de adressene klubbene selv har oppgitt og senest 24.09.2013 ble klubbenes adresser med kontakt info lagt ut på boksing.no. Om noen har noen spørsmål rundt noen av disse belyste punktene over er det bare å ta kontakt

 

Erik Nilsen

Generalsekretær

Norges bokseforbund