Vest Jysk Box Cup | Norges bokseforbund

Vest Jysk Box Cup

Det er deijlig å være norsk i Danmark
Publisert: lørdag 11. desember 2004

Med ca. 60 boksere totalt (ca. 30 norske med) så er dette å betrakte som en utvandring til Danmark. De norske klubbene som deltar er: AIK Lund, Sundjordet, Dingo, Stord, Bergen AK, Molde, B-30, Flekkefjord og Trym. I tillegg til bokserne har Norge med 7 dommere; Steinar Småland, Sigmund Aagaard, Gretha Byrgesen, Odd Inge Misund, May Wenche Stenvik Misund, Ebbe Berg og Alf Hårberg!

 

Det bokses totalt 82 kamper i årets turnering. Nivået på turneringen er det så som så med; det rapporteres om bra ungdom og juniornivå, men om et heller dårligere seniornivå.

 

Ivan Skotnes, B-30 bokset en kjempebra finalekamp i dag og vant den klart. Dessverre skadet han hånden, som skal undersøkes for brudd. Stian Sundset, B-30 vant også etter god boksing i dag.

 

I 81 kilo ble det direkte norsk finale mellom Jan Egil Gausel, Dingo og Lars Dahl, AIK Lund. Dette ble en kjempetøff kamp, men Gausel var den sterkeste og Dahl ga opp mellom tredje og fjerde runde (AB-4).

 

Aina Halvorsen, Trym vant 5-0 over Cecilia Klemetsen, DAN og møter sin tvillingsøster Tonje Halvorsen i 52-kilosfinalen i morgen!

 

Ingrid Mørk Johansen, Trym fikk vist seg frem i 66 kilo, hvor hun slo Katharina Jackson, DAN med overbevisende 32-16. Ingrid fikk endelig vist frem hva hun kan og dominerte i alle de tre rundene kampen varte.