Verdensmesterskapet 2013 i Kazakhstan | Norges bokseforbund

Verdensmesterskapet 2013 i Kazakhstan

OPPDATERT 18.10.13: Kai Robin Havnaa er også ute av bokse-VM etter at han i dag tapte 0-3 på poeng mot litaueren Tadas Tamasauskas.
Publisert: fredag 18. oktober 2013

Kai Robin bokset jevnt med den langt mer rutinerte motstanderen i den første runden, men Tamasauskas blev litt for sterk og tok over i runde 2 og 3.

Trotts tap viste Kai Robin en veldig god innstilling og at han er god nok at delta på et VM. Trotts en svar motstander jobbe han hard og kjemper under hele kampen. Han får med seg en god lærdom av mesterskapet og erfarenhet innfor neste VM som er om to år.

Nå blir det hard trening under kommende uke og analysering av motstandere som er kvar i turneringa for Havnaa og Khatuev.

Erik Bredler, sportsjef

 

Det ble et 1-2 tap for Salavat Khatuev i sin VM debut mot Louis Colin fra Mauritius. Salavat kjempet og forsøkte hele kampen å få inn tydelige treffer på sin motstander, men det viste seg at Colin med to OL deltagelser var litt for rutinert og erfaren. Men Salavat er første års senior og er i ferd med å slå seg inn i den internasjonale toppen, og har god tid på seg for å klare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Trekningslistene finner dere her:
64 kg og 91 kg

Totalt er det 457 boksere innveide fra 114 nasjoner.

Norges VM-tropp i Kazakhstan: 
64 kg Salavat Khatuev, Skien BK
91 kg Kai Robin Havnaa, Grimstad BK
Teamleader/Coach: Erik Bredler


Innveiingen er nå unnagjort og nå er det "game on". f.v.: Kai, Erik og Salavat