Vegar Tregren er videre i Junior-VM 2014. Det ble tap for Martin Larsen | Norges bokseforbund

Vegar Tregren er videre i Junior-VM 2014. Det ble tap for Martin Larsen

Trønderen Vegar Tregren tok en soleklar 3-0 seier over Jovan Sipcic fra Montenegro under Junior-VM i Sofia. Tregren gjennomførte en meget taktisk god kamp mot den lengre Sipcic, og varierte sine kontringer og angrep på en veldig god måte. I den siste runden traff Vegar med flere tunge slag og Sipcic tok en telling, men han klarte å gå tiden ut. I morgen søndag møter Vegar irske Cormac Long. Irland har et bra lag her i Bulgaria og i dagens kamper tok Long seg videre med å beseire Karoly Berki fra Ungarn. Vegar Tregren er videre i Verdensmesterskapet for juniorer 2014
Publisert: lørdag 19. april 2014

Martin Larsen er nå ute av mesterskapet
Martin Larsen møtte Italias tøffing Vincenno Lizzi. Italieneren påminte litt om Martin selv og var veldig fysisk. Første runde var jevn, men Martin tok over i slutten av runden og da tenkte vi at Martin hadde fått kampen dit han ville. Dessverre fikk vi ikke se så mye mer, i starten på den andre runden begynte Martin å blø neseblod og legene valgte å stoppe kampen. Det er vanlig med neseblod i boksing men ikke at kampene stoppes på grunn av noen dråper, så det var litt synd. Martin tok nederlaget som en sportsmann og sikter seg inn på neste mesterskap som er EM i Kroatia i slutten av september.

Resultat Junior-VM i Sofia 2014

Vinneren står først i kamper som er ferdige:


Onsdag 16. april
69 kg Martin Larsen, NOR - Jefferson Sinisterra, COL 2-1

Torsdag 17. april
91 kg Shukran Mehdiyev, AZE - Jonas Sønsteby, NOR 2-1

Lørdag 19. april
69 kg Vincenzo Lizzi, ITA - Martin Larsen, NOR TKO-I
81 kg Vegar Tregren, NOR - Jovan Sipcic, MNE 3-0

Søndag 20. april
81 kg Vegar Tregren, NOR - Cormac Long, IRL


Turneringen er også en kvalifiseringsturnering til Youth Olympic Games i Nanjing, Kina 23-27 august der de 6 beste i var vektklasse blir kvalifiserte. For plassene 5 og 6 kommer det at gjennomføres et Box Off torsdag 22. april.

Norge representerer med en sterk trio, Martin Larsen i 69 kg fra Trondhjem BK, Vegar Tregren i 81 kg fra Ulf-an og Jonas Sønsteby fra Raufoss i 91 kg. Målet er at vi skal ha boksere som er med og kjemper seg frem til medaljer og presterer på det høyeste nivået.  

Norges tropp på Junior-VM i Bulgaria
69 kg Martin Larsen, Trondhjem BK
81 kg Vegar Tregren, Ulf-an
91 kg Jonas Sønsteby, Raufoss

Coacher: Erik Bredler og Ole Arne Næsgård

Mvh
Erik Bredler, sportsjef
Norges Bokseforbund