Uppsala Box Open | Norges bokseforbund

Uppsala Box Open

Sterke seire til Hadi Srour, Ali Srour og Umalt De Melkhanov fra TK, samt Salavat Khatujev fra Pors.
Publisert: tirsdag 24. januar 2012

Uppsala Box Open har vokst til en av de større turneringene og hele 230 boksere veide inn lørdag morgen. TK tok tre gull og et sølv, to av seirene i Jr. A klassen mot meget sterke motstandere.

Hadi Srour gikk en hard semifinale lørdag mot den Svenske mesteren Turkian Diljaj fra Eskilstuna. Hadi vant 12-10. I finalen løsnet det ordentlig for Hadi og han fikk til tider holdt en oppvisning i bokseteknikk. Han lot aldri Alexander Berndsson slippe til og vant hele 40-17.

Ali Srour går fra seier til seier. I Junior A 56 kg møtte han Niklas Laihonen fra eliteklubben Tampere Boxing Finland. Ali prikket inn poeng etter poeng i finalen og hadde full kontroll igjen, 17-10 til Ali.

Umalt DeMelkhanov debuterte i Ungdom B 80+ kg og møtte en mer rutinert Finsk motstander i George Sarossy. Umalt er sterk og kraftfull i sin boksestil og traff klokkerent i 2 runde med påfølgende kneskjelv fra motstander. Derfra og ut var det bare en bokser i ringen og Umalt vant 3-0

Vi hadde også med oss Salavat Khatujev fra Pors som overbeviste nok en gang og vant en klar seier i Jr A 64kg mot siste års Svenske ungdomsmester Walid Aldalal

Morteza Rehimi TK vant sin semifinale lørdag i Junior B 56kg 3-0 etter fin boksing mot Svenske Knut Ottoson. I finalen møtte han en lang og teknisk god Svenske som han aldri fikk taket på, men sølv til Morteza. Sekundant og trener Terje Sveen var godt fornøyd over fire(5) medaljer i en stor internasjonal turnering.

De andre TK bokserne, 8 stk, som deltok tapte sine innledende kamper og ble uten plassering