TV aksjonen 19. oktober 2008 | Norges bokseforbund

TV aksjonen 19. oktober 2008

Årets TV aksjon går til å støtte Blå Kors sitt arbeide for rusavhengige. Det er i den forbindelse lagt ut et bokseklenodium av Smokin` Joe Fraizer som det går an å by på!
Publisert: lørdag 18. oktober 2008


Hett tips for alle bokseinteresserte:

 

http://www.qxl.no/accdb/viewitem.asp?AuctionNr=549766694&Catg=11395&ListingType=0&ListingSort=1&LanguageNr=0&PageNum=2

 

TV-aksjonen 19. oktober.

Bokseutstyr fra Golden Goal

Da Golden Goal var og besøkte Smokin’ Joe i New York, signerte bokselegenden hanskene, shortsen og boksekåpen han brukte i rekonstruksjonen. Nå har du sjansen til å bli eier av disse signerte gjenstandene, brukt av en av tidenes aller største boksere. Info rundt Joe Fraizer og rekonstruksjonen fra Golden Goal.

The Fight of the Century
The Fight of the Century var den første kampen i historien der to ubeseirede VM-mestre i boksing møttes til kamp. Etter at Ali nektet å delta i Vietnamkrigen i 1967, ble han fratatt bokselisensen. Med Ali ute, trengte boksesporten en ny mester. 8 av de beste bokserne ble plukket ut, blant dem Joe Frazier, som lett beseiret de andre kandidatene, og ble tungvektsmester i 1970. Samme år kom Ali tilbake, og det var duket for et oppgjør mellom to giganter.
Den åttende mars 1971, gikk "The Fight of the Century" i Madison Square Garden i New York. Dette skulle bli den første kampen i trilogien mellom Frazier og Ali. Johan Golden møtte den nå 64 år gamle Smokin' Joe for å rekonsturere boksekampen.