Trondheim Fight Night 2012 | Norges bokseforbund

Trondheim Fight Night 2012

Det ble arrangert Trondheim Fight Night i Charlottenlundhallen i Trondheim på lørdag. Stevnet var utsolgt med 1000 betalende tilskuere, og man måtte dermed avvise de ”uheldige” som ikke hadde ordnet seg billett på forhånd. Ken Robin Vestrheim banker inn en rett høyre
Publisert: søndag 26. august 2012


Det offisielle stevnet inneholdt 5 boksekamper og 2 kickboksekamper. I tillegg var det 3 oppvisningskamper med MMA og Tae Kwon Do.

Dette ene stevnet hadde fått dispensasjon fra NBF om å bokse uten singlet for å se om det skaper mer publikumsinteresse jfr. AIBA`s nye regler med innføring av OLB, WSB og APB i 2013.

På et generelt grunnlag kan man si at de litauiske bokserne var bedre teknisk skolert enn de norske, men at innsatsen og fighterviljen var større hos nordmennene. I kveldens beste kamp var Martin Larsen et eksempel på at dette var tilfellet. Martin brukte sin styrke og utholdenhet til å vinne denne jevne kampen. De massive slagseriene med 3-4 tunge støt sendte motstanderen bakover mot tauene ved flere anledninger og poengene rant inn.

Sondre Wold viste også at han blir å regne med denne sesongen etter at han avsluttet siste sesong med et lengre opphold på Cuba. Teknikken og styrken er der, men han trenger å øke utholdenheten for å få frem det maksimale av sitt potensiale.

---------------------------------------------
Vinneren står først!


Norge - Litauen:

Simen Larsen, NOR -  Justas Cekauskas, LIT         3-0
Martin Larsen, NOR - Tomas Sinkevicius, LIT         3-0  
Karolis Staskevicius, LIT - Vegar Tregren, NOR    2-1
Sondre Wold, NOR - Tadas Zukas, LIT                         3-0
Ken Robin Vestrheim, NOR - Ingar Storsve, NOR       3-0

 

Simen Larsen vant sin kamp etter god boksing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegar Tregren (i rødt) møtte en særs god bokser og tapte 2-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sondre Wold treffer med en rett venstre til kroppen

 

 

 

 

 

Martin Larsen presser motstanderen opp mot tauene

 

Martin Larsen med en venstre uppercut til hodet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martin Larsen fra Trym fikk overlevert Championbeltet 2012 som Norges beste ungdomsbokser i forrige sesong og Sør-Trøndelag Boksekrets stipend, av den tidligere bokseren og nå Stortingsrepresentant Mette Hanekamhaug.