Trondheim Fight Night 2012 | Norges bokseforbund

Trondheim Fight Night 2012

Det blir et "mega-arrangement" i Trondheim lørdag 25. august. Dette er et kampsport-stevne med 5 boksekamper mot Litauisk motstand, 2 MMA-treningskamper og 2 Kickboxingkamper. Her er det bare å møte opp for å heie frem sin favoritt.
Publisert: tirsdag 21. august 2012

Den 25.08.2012 arrangeres norges største fight night noensinne i Charlottenlundhallen i Trondheim.

Fra klokken 18.00 åpnes dørene for en kick off. Der vil det blant annet bli en egen 18 årsavdeling hvor vi viser noen av Svein Erik "Spiker`n" Paulsen sine kamper. Det vil også bli oppvisning i blant annet Krav maga, bryting, brazilian jiu jitsu og takwon-do. Olympiatoppen og antidoping vil også være til stede.

Klokken 19.30 åpnes endelig dørene inn til kamparenaen. Det blir fem boksekamper, to kickboksingkamper og to mma fullkontakt sparringskamper.
 
I boksing får vi disse kampene Norge - Litauen:
Simen Larsen mot Justas CEKAUSKAS
Martin Larsen mot Tomas SINKEVICIUS
Vegar Tregren
mot Karolis STASKEVICIUS
Sondre Wold
mot Tadas ZUKAS
Ken Robin Vestrheim
mot Aidas PETRUSKEVICIUS

Kickboxing:
Sanna Kvaal - Thea Therese Næss
Christian Kvatningen - motstander fra Slovakia

MMA:
Are Sende Osen - Eivind Kjønsvik
Håkon Alstad
- Andreas Arentz Nygaard


Vi har mange spennende kamper på programmet. I tungvekt skal Ken Robin Vestrheim prøve å revansjere det sure tapet mot Aidas Petruskevicius sist de møttes. I kickboxing vil Sanna Kvaal fra Stjørdal prøve å tukte proffverdensmester Thea Therese Næss!

En av kveldens hovedkamper er showkampen mellom Are Sende Osen og Eivind Kjønsvik. Kampen vil bli filmet av NRK, og vil til høsten bli sendt på NRK i deres nye serie om Are.

Kveldens godbit er Christian Kvatningens aller siste kamp. Han avslutter sin fantastiske karriere på hjemmebane mot god utenlands motstand. Christian er tidligere europamester i kickboxing, og kan også vise til en sølvmedalje i VM.

Pauseunderholdning
Vi presenterer også tenoren Stephen Brandt-Hansen, kjent fra kjempesjansen på nrk, og to tenorer og en te! Vi har også med oss jentegruppa Irresistible som blant annet kom til finalerundene av x-factor 2010!

Trondheim fight night viser de beste kampene og den beste underholdningen!

Inngang, kun 75,-!!

 

Ken Robin Vestrheim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegar Tregren