Treningssamling i Tønsberg | Norges bokseforbund

Treningssamling i Tønsberg

Landslagsutøverne våre har deltatt på en tøff samling i Tønsberg i forrige uke. Hele 15 utøvere fikk kjørt seg gjennom 13 treningspass i denne pre-season campen.
Publisert: mandag 25. august 2014

Vi bodde bra på Tønsberg Vandrerhjem, som har serverte god frokost til sultne utøvere. De øvrige måltidene hadde vi i TK-hallen, der kvinnegruppa i TK tilberedte og serverte en ypperlig lunsj. Til middag kom det catering fra restaurant Srour, med nydelige libanesiske retter. Logistikken har således fungert ypperlig.

 

Totalt har vi gjennomført tretten treninger der fire av dem har vært fysiske økter (to styrke og to kondisjonspass). Av de øvrige ni treningene har fire vært morgentreninger med løp/bokseøvelser/en økt med reaksjon og hurtighet. Av rene bokseøkter har vi hatt to sparrings-økter og tre økter med oppgavesparring. Etter sparringene ble det også kjørt intervaller på sekk. Etter siste økt ble det kjørt tre harde runder med sirkel trening. Det har vært bra fokus under treningene og det har vært en herlig innstilling blant utøverne.


Deltagere fra Team Rio

Camilla Johansen, Raufoss 

Marielle Hansen, Bergen AK

Fam Elgan, BK Örnen

Hadi Srour, TK

Salavat Khatuev, Skien BK

Martin Larsen, Trondhjem BK

Kai Robin Havnaa, Grimsta BK


Deltagere fra Team Tokyo

Rolf Olsen, TK

Anders Eggan, Trym

Islam Ismailov, AIK Lund


Øvrige boksere

Diddi Huges, Stavanger

Jamshid Nazari, AIK Lund

Ahmed Abdelfattah, TK

Kevin Melhus, Oslo BK

Simen Nysæter, Trym


Ledere

Geir Vestvik

Katrin Enoksson

Henning Lillejord

Øyvind Eggan


Hilsen

Katrin «Enock» Enoksson