Treningssamling Female Box Nex Generation i Bergen (9.-11. mai) | Norges bokseforbund

Treningssamling Female Box Nex Generation i Bergen (9.-11. mai)

Den andre treningssamlingen i prosjektet Female Box Next Generation ble holdt i Bergen. Det deltok 9 jenter og fra Vestby IL, Drammen BK, Jessheim BK, Grimstad BK, Bergen AK og Bokseklubben av 1930. Per Arne Skau, Jessheim BK var med som trener.
Publisert: søndag 11. mai 2014

Ledere var som sist Katrin (Enock) Enoksson og Roger Ervik. Det ble holdt til sammen 7 treningsøkter i løpet av helgen. Hoved fokuset var Spesifikk boksetrening med mye teknikktrening. I tillegg ble det trent styrke og løpeintervaller. Treningene ble holdt på Bergen AK sine lokalet og utendørs ved idylliske Longårdsvannet.

Etter å ha evaluert helgen kom vi fram til at det var en klar forbedring fra sist samling i Oslo i mars/februar. Både kondisjon og teknikk var klart forbedret. Framfor alt var innsatsen betydelig bedre. Det er helt klart at det jobbes godt i klubbene.

På søndag stilte OL kandidat Marielle Hansen opp for å trene med gruppen. Hun ble igjen etter trening for å svare på spørsmål fra jentene om hvordan det var å drive å kombinere en toppidrettssatsning med utdanning og jobb. Vi hadde lagt opp til å bevisstgjøre gruppen på hva som kreves for å drive boksing på det høyeste nivå. 

Jeg ønsker vel møtt til neste samling som går i Trondheim 19. til 21. september.

Hilsen
Roger Ervik