Treningsleir på Finnskogen 4.-7. august 2022 - IF Ørnulf arrangerer | Norges bokseforbund

Treningsleir på Finnskogen 4.-7. august 2022 - IF Ørnulf arrangerer

Publisert: lørdag 09. juli 2022
Endelig skal I.F Ørnulf bokseklubb igjen holde treningscamp på Finnskogen utenfor Kongsvinger på grensen til Sverige. Vi skulle ha en jevnlig samling men på grunn av korona har vi ikke hatt mulighet til å holde flere treningscamper der fram til nå. 

Vi gleder oss over å meddele at vi har tilrettelagt for en fantastisk helg i naturskjønne omgivelser med full fokus på boksing. 

Dette blir en kick-start før sesongstart. Hovedmålet blir mye fokus på teknikk og taktikk. Det blir bokse skole, oppgavesparring, kondisjon, styrke og sparring. I år har vi i tillegg fått tilgang til en stor gymsal. 
På dette private stedet som er på grensen mellom Sverige og Norge er det utendørs boblebad, mulighet til fisking, bading, kano, padleboard, basket, ping poeng, biljard, egen cafe, storskjerm, flotte turer i naturen mm.

Pakken inkluderer 6 økter med boksetrening med oppfølging av Mehdi, overnatting, alle måltider og transport til gymsalen. Oppmøte torsdag 4/8 kl.17 og første økt kl.18

Det blir 2 økter fredag og lørdag. Vi avslutter treningscampen med en økt på søndag før avreise hjem. Det blir lagt ut treningsplan for hele turen.
Sist treningscamp var en fantastisk opplevelse og mange har allerede vist intresse om at de ønsker å delta, dessverre så har vi få plasser så første mann til mølla. Prisen for denne fantastisk treningscampen er på 2300,- pr person

Ønsker du å delta på denne fantastiske treningscampen ta kontakt med Mehdi Mohseni
Mobil : 45228652