Tre boksere i semifinale i Bosnia | Norges bokseforbund

Tre boksere i semifinale i Bosnia

Amin Srour og Marin Larsen imponerte stort i de innledende kampene på International Young Men's Boxing Tournament i Mostar og vant sine kamper klart. I fredagens semifinaler stells Amin mot Bernad Bersony fra Ungarn og Martin møder Eldin Sijarik fra Montenegro. Evjen Hadi Srour går in i turneringen mot Fetahovic Adem fra Bosnia. Det norske laget
Publisert: fredag 26. april 2013


Matchreferat

64 kg Amin vant etter en skikkelig fight mot en tøff slovener. Srour banket løs med kroppsslag og vant denne kampen klart.

69 kg Etter en forsiktig åpning av kampen, så økte Martin tempoet og overkjørte makedoneren i de to siste rundene. Når det ble for ensidig så bestemte det makedonske hjørnet at nok er nok og stoppet kampen i favør av nordmannen.

75 kg Vegar møtte en bedre motstander og kjempet helt til siste slag, men ungareren var veldig hurtig og vant nok kampen på det.

 

Resultat International Young Men's Boxing Tournament 2013

25/4: (kvartsfinal)
64 kg Amin Srour, NOR -
Smrtnik Matic, SLO
5-0
69 kg Martin Larsen, NOR -
Ferati Hajdin, MKD
AB-3
75 kg
Csutak Daniel, Ungarn - Vegar Tregren, NOR 5-0


26/4: (semifinal)
60 kg Hadi Srour, NOR - Fetahovic Adem, BiH
64 kg Amin Srour, NOR - Bernad Bersony, HUN
69 kg Martin Larsen, NOR - Eldin Sijarik, MNE

 

Norge har med 4 av sine beste juniorboksere i denne internasjonale turneringen i Bosnia. Det deltar 111 utøvere fra 12 nasjoner som skal kjempe seg frem til heder og ære. Det er med tolv nasjoner; Norge, Nederland, Skottland, Bosnia, Slovenia, Montenegro, Makedonia, Ungarn, Kosovo, Russland, Italia og Kroatia! Turneringen går 24-28. april i Mostar nære Sarajevo. Turneringen er en EM-test før Junior-EM som går i Rotterdam 11-18 august

 

Norges tropp til International Young Men's Boxing Tournament

60 kg Hadi Srour, TK

64 kg Amin Srour, TK

69 kg Martin Larsen, Trondhjem BK

75 kg Vegar Tregren, Ulf-an

Ledere: Erik Bredler og Ole Arne Næsgård