Torres, Khatuev og Melhus til finaler i Paris! | Norges bokseforbund

Torres, Khatuev og Melhus til finaler i Paris!

Bernard Torres (60 kg), Salavat Khatuev (64 kg) og Kevin Melhus i (91 kg) viste frem meget god boksing og tok seg videre til lørdagens finaler på den store internasjonale turneringen Belts Montana i Paris, Frankrike. Det ble bronse til Camilla Johansen og Simen Nysæter etter tap i semifinalene.
Publisert: lørdag 18. april 2015

Camilla Johansen møtte
Sara Ourahmoune fra Frankrike som er en av deres store stjerner på dameside. Camilla kjempet hard og fikk in en hel del treffer men Ourahmoune var god i sine kontringer og vant kampen med 3-0. Bra kamp av Camilla som tar bronse i turneringen.

Bernard Torres viste prov en god hurtighet mot Antoniou Christos fra Kypros. Bernard tok ledningen i kampen og stopper seden Christos i den siste runden med et veldig bra plassert slag til kroppen. I finale venter Lucchino Gatti fra Frankrike.

Salavat Khatuev gir en meget god kamp mot Raphael Arguello fra Sveits og sikrer Norges andre finaleplass. Salavat har full fokus kampen igjennom og vinner med 3-0. I morgendagens finale venter Wladislaw Baryshink fra Tyskland.

Kevin Melhus kjempet ned Nicolo Barsotti fra Italia og vinner kampen ned 2-1. Dette var en kamp som tente publikken og Kevin tar Norges tredje plass i finalene. Finalemotstandere blir Erik Tlkanec fra Slovakia.

Simen Nysæter startet god mot Lukaz Rosanki fra Polen, men polakken fikk in et hard venstre hokk reden i den første runde. Simen var aldri nede men Polakken slepte ikke overtaket og dommeren stopper kampen i sluttet på den tredje fonden. En velfortjent bronse til Simen.