TOPPIDRETTSGYMNASET I TELEMARK (TiT) | Norges bokseforbund

TOPPIDRETTSGYMNASET I TELEMARK (TiT)

ENESTE TOPPIDRETTSGYMNAS I NORGE MED SPESIELT TILBUD TIL BOKSERE Vi vil herved informere om vårt skoletilbud som tilbyr svært gode forhold for unge boksere som ønsker optimal utvikling i bokseringen og i skolen. TiT ble etablert i 2005 og er et av tre godkjente toppidrettsgymnas i Norge. Se www.toppidrettsgymnaset.no. Boksing er et av våre satsingsområder (se HER).
Publisert: mandag 15. februar 2010

TiT har støtteapparat som kjennetegner et toppidrettsgymnas: Treningsfasilitetene er meget bra og vår trener er ikke ukjente Svein Børnes. TiT har egen fysioterapeut, mental trener, eget opplegg for kosthold, transport fra trening til skole, minimum to treningsleirer pr år i internasjonale miljøer, fleksibelt undervisningsopplegg som gjør det mulig å kombinere toppidrett og utdanning og hjelp/oppfølging med hybel.  TiT har boksere som hevder seg i toppen nasjonalt.

 

Skolen tar inn et begrenset antall elever på alle trinn. Inntak gjøres på bakgrunn av vitnemål og treners vurdering av elevens sportslige muligheter.  Skolens opplegg er i nært samarbeid med Olympiatoppen.

 

Gå inn på skolens hjemmeside. Her finner du mer detaljerte opplysninger samt søknadsskjema. For ytterligere informasjon kan du ringe undertegnede på 97 666 449 eller sende e-post til terje@toppidrettsgymnaset.no

 

Vi håper å høre fra deg!

 

Med vennlig hilsen

 

Toppidrettsgymnaset i Telemark

 

Terje Rasmussen

Toppidrettskoordinator