To norske seire i Torrevieja | Norges bokseforbund

To norske seire i Torrevieja

De norske bokserne viste seg frem i Spania på fredagen Martin Reppen Kvikstad har vist god fremgang den siste tiden og vant på RSC-1
Publisert: lørdag 18. desember 2010

Det var full brakke og fantastisk stemning i Torrevieja, med 3 norske boksere i hovedrollen. Først ute var Martin Reppen som stoppet årets spanske mester i 1 runde!! Glimrende boksing og kraftfulle kroppsslag gjorde spanjolen sjanseløs og dommeren stoppet kampen etter 2 minutter.

 Neste mann ute var Kent Barstad som tapte en jevn kamp mot den lokale helten i tungvekt. Det var stormende jubel og en jevn kamp, men Kent var nok litt rusten etter over et års pause. Han kommer helt sikkert sterkere igjen.

Hovedkampen gikk mellom årets spanske mester og Ingrid Egner. Oslo BK-jenta var helt suveren og vant alle rundene etter veldig bra boksing.

De norske bokserne viste spanjolene at de nok har kommet lenger da det gjelder teknikk og kondisjon noe spanjolene prøver å kompensere med pågangsmot og fightervilje. Dette holdt ikke mot godt skolerte norske boksere. Publikum satt stor pris på innsatsen og bokseferdighetene til de norske bokserne og de er nok ønsket tilbake ved senere arrangement.


 

 

Ingrid Egner (t.h.) er en av verdens beste kvinneboksere, noe som hennes spanske motstander fikk smertelig erfare