To norske seire i EM i dag | Norges bokseforbund

To norske seire i EM i dag

Årets Europamesterskap for kvinner i Warszawa, Polen: Ingrid Egner og Kari Jensen slo seg igjennom til semifinalen, og er sikret medaljer! Målet om norske medaljer er nå nådd, slik at nå er det bare bonusen om hvilken valører som står igjen.
Publisert: onsdag 06. september 2006

-vinneren står først

54 kg
Kari Jensen, NOR
-Beatrice Bejerona, ESP
          RSC-1
Kari åpnet i et fantastisk høyt tempo og slo sin spanske motstander nesten ut av ringen i denne kampen. Det ble hele to tellinger på Bejerona før kamplederen så at styrkeforholdet var for stort og tildelte Kari Jensen seieren. 
I morgendagens semifinale møter hun den sterke ukrainske bokseren Ludmila Hrytsay. Ukraineren (4.plass) er rangert på plassen foran Kari (5.plass) på verdensrankingen. Kari har jo en bronsje og en sølvmedalje fra de to siste EM, slik at en gullmedalje hadde jo smakt bra nå.




57 kg
Ingrid Egner, NOR
-Zsusanna Szuknai, HUN              18-8

Taktikken som landslagstrener Martin Kitel la før denne kampen fungerte perfekt, og seieren ble sikret av en Ingrid som for tiden virker i sin livs form. Dette betyr at Ingrid allerede har sikret seg (minst) en bronsemedalje, men vi kan håpe på edlere valører. Hun møter verdenseneren Elena Karpecheva fra Russland i semifinalen, og må bokse over evne for å nå finalen.