Thomas Hansvoll er klar for kamp | Norges bokseforbund

Thomas Hansvoll er klar for kamp

Thomas Hansvoll håper å få møte danske Steffen Nielsen innen kort tid Klar til kamp
Publisert: søndag 20. mars 2005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas Hansvoll har på nytt siktet seg inn mot en stor tittelmatch i løpet av kort tid. Først skal han derimot møte den danske tungvekteren Steffen Nielsen i slaget om Skandinavia i en intercontinental tittelmatch

 

Hvordan er formen Thomas?

-Jeg er i meget bra slag, og har trent godt de siste seks månedene. Om ikke kort tid er jeg klar for å gå en tolvrunders kamp uten problem.

 

Hvem hjelper deg i treningsforbredelsene mot den tøffe danske motstanderen Steffen Nielsen?

-Jeg har fått uvurderlig sparringshjelp av Robert Paulsbyen (som ble proff-Europamester i WAKO Kickboksing i helgen). Robert som er en fantastisk god bokser og veldig godt trent gir meg gode sparringsrunder. Paulsbyen er over 90 kilo, og er en tøffing som passer meg bra.

 

Du ser fysisk sterk ut nå Thomas!

-Ja jeg løfter en del vekter, og veier vel ca. 96 kilo nå. Det er mye muskler som har kommet på i det siste. Jeg skal vel veie rundt 95 kilo i møtet med Nielsen.

 

Hvor mye trener du?

-Nå ligger det på ca. 10 økter i uka, noe som passer meg bra. Det er bedre å ha 10 kvalitetsøkter fremfor 14 middels bra økter.

 

Du samarbeider med den engasjerte Raufoss-treneren Erik ”Pitbull” Dahlen, hvordan går det?

-Erik er en herlig type, som får ut det beste av meg. Han er en god trener, og kan ”pushe” meg fremover når det trengs. Vi kommuniserer godt og jeg har godt av å få innspill fra Erik.

 

Hvor og når møter du Nielsen?

-Det vet jeg faktisk ikke. Team-Palle har sagt at kampen kan gå i slutten av april eller i mai, men det er en del usikkerhet rundt akkurat det.

 

Hvordan er samarbeidet med Team Palle?

-De sier at jeg først må bevise at jeg er den beste tungvekter/cruiservekter i Skandinavia, så skal de satse stort på meg. Og det er en grei holdning.. Jeg må vise dem at jeg er verdt å satse på! Det blir min oppgave å levere varene.  

 

 

Takk til deg Thomas og lykke til i kampen mot Steffen Nielsen

 

 

Her er recorden til Thomas Hansvoll

Her er recorden til Steffen Nielsen