Tap for Rolf og Oscar i Tyskland | Norges bokseforbund

Tap for Rolf og Oscar i Tyskland

Det ble tap for Rolf Olsen og Oscar Heggen Furulund i Brandenburg Cup i kveld. Rolf møtte Liam Wiliams fra Australia som ble litt for sterk. For Rolf var det andre kampen for dagen (slo russiske Witcheslav Bagrov på TKO tidlig i formiddags). Rolf utnyttet sin hurtighet mot den hardtslående Wiliams, men orket ikke riktig at følge opp på slutten for å kunne ta hjem kampen. Rolf er dermed ute av turneringen, men han har fått med seg to gode kamper.
Publisert: torsdag 27. februar 2014

Oscar møtte Muhammad Abbilrasoon fra Finland og tapte til en for dagen bedre boksere. Oscar har en god teknikk og klarer seg meget langt på det men må bli litt sterkere og tøffere for at vinne en kamp som denne. Oscar har også varet forkyld og kunde ikke helt gjøre seg skjelv rettvise. Men enda en god erfaring for Oscar som er første års junior og må komme ut på turneringer som denne.

 

I morgendagens kvartsfinale bokses Martin Larsen, Vegar Tregren og Jonas Sønsteby. Martin møter Agon Gashi fra Tyskland, Vegar møter Blagoy Naydenov fra Bulgaria og Jonas stells mot Tomas Olberkis fra Litauen. Vinst her betyder medalje og en platts i lørdagens semifinaler.

 

Resultat Brandenburg Cup 2014


Torsdag 26. februar

60 kg Rolf Olsen, NOR - Witcheslav Bagrov, RUS TKO runde 3

64 kg Muhammad Abbilrasoon, FIN - Oscar Heggen Furulund, NOR 3-0

69 kg Martin Larsen, NOR - Sebastian Wiktorzak, POL 3-0

60 kg Liam Wiliams, AUS - Rolf Olsen, NOR 3-0


Fredag 27. februar

69 kg Martin Larsen, NOR - Agon Gashi, GER

81 kg Vegar Tregren, NOR - Blagoy Naydenov, BUL

91 kg Jonas Sønsteby, NOR - Tomas Olberkis, LTU

 

Norges tropp i Brandenburg Cup

60 kg Rolf Olsen, TK

64 kg Oskar Heggen Furulund, Ski BK

69 kg Martin Larsen, Trondhjem BK
81 kg Vegar Tregren, Ulf-an

91 kg Jonas Sønsteby, Raufoss BK

 

Ledere: Erik Bredler og Ole Arne Næsgård

Juniorlandslaget deltar på Brandenburg Cup i Tyskland 26. februar til 02. mars. For det norske laget er turneringen en test før junior-VM som går i Bulgaria 10-25 april. Årets turnering er gigantisk med 121 innveide boksere fra mange av de beste boksenasjonene.  Den Norska troppen til JVM kommer at presenteres etter turneringa. Det er en hard turnering og garantert tøff vei til finalene som går søndag 02. mars.

Hilsen
Erik Bredler