Takk til Per Arne Skau og Siw Denne for fantastisk innsats | Norges bokseforbund

Takk til Per Arne Skau og Siw Denne for fantastisk innsats

Publisert: søndag 19. juni 2022

Norges Bokseforbund gir en stor takk til Per Arne Skau og Siw Denne, som begge trer (og har tredd) ut av støttende funksjoner i NBF sin organisasjon den siste måneden.

Per Arne trer av som Sportssjef nå i slutten av juni når kontrakten hans går ut, dette etter å ha ledet det sportslige arbeidet i NBF i hele fem og et halvt år! Per Arne har vært en fantastisk ressurs for NBF med henhold til å starte opp og drifte både diplomserien og rekruttserien. Norsk boksing har også i hans periode fått EM-medaljer, og ikke minst oppnådd Norges beste Nordiske mesterskapsresultat noensinne. Takk for innsatsen Per Arne.

Siw Denne har vært styremedlem i en lengre periode, men valgte å tre ut av denne posisjonen for den kommende tingperioden. Vi takker Siw for en fantastisk innsats for norsk boksing, og hun var pådriveren for å få NBF som særforbund til å bli antidopingsertifisert (fantastisk arbeid!). Men heldigvis for oss Siw er fortsatt aktiv i vår idrett og har lovet oss å fortsette med å hjelpe NBF i å utvikle vårt antidoping-, seksuell trakassering- og etisk lovarbeid.