Svar på innlegg | Norges bokseforbund

Svar på innlegg

Forbundstrenerens kommentar til Helge Wærøys innlegg.
Publisert: tirsdag 11. januar 2005

Svar på innlegg fra Helge Wærøy, Apollo Boxing.

 

1.                  I forhold til 57 kg’s klassen ved NBC må vi her bare ta til etterretning at ting har gått litt for raskt. Jeg dessvære ikke var til stede da innbydelsen fra forbundskontoret gikk ut. Når jeg oppdaget at 57 kg klassen ikke var tatt med var det for sent å reversere. Dette beklages, men Andreas er en ung gutt og har tiden fremfor seg, og at han ikke vil bokse 60 kg er helt opp til ham og respekteres fult ut.

 

2.                  I forhold til hvordan ting er organisert under turneringer med landslaget holder den samme høye standard som de fleste andre nasjoner har rundt om i verden. Hvorvidt du vill organisere det annerledes er opp til deg, men på landslaget har vi et innarbeidet system som fungerer godt.

Når det gjelder kommunisering så har vi bestrebet oss på å være meget tydelig. Det må også være en del av klubbtreners ansvar og interesse å ta kontakt med landslagstrener når han er uenig i opplegget. Frem til nå har denne kontakt vær ensidig fra NBF til Helge Wærøy. 

 

 

3.                  Når det gjelder samlinger har Andreas Evensen og Nikita Dubunin vært innkalt til samtlige som vært avholt i inneværende sesong. På disse samlinger har det vært utøvere som kunne gitt disse guttene god sparring også på den kommende samlingen foran Norway Box Cup. Men ved samtlige samlinger har disse uteblitt uten noen tilbakemelding.