Storboksing av Martin Reppen Kvikstad | Norges bokseforbund

Storboksing av Martin Reppen Kvikstad

Raufoss Bokseklubbs Martin Reppen Kvikstad som er fire ganger norsk mester i boksing, var i helgen i London sammen med sin trener Erik Dahlèn for å måle krefter mot engelsk motstander. Martin banker inn en rett høyre
Publisert: onsdag 04. mars 2009

Raufoss-duoen reiste sammen med boksere fra Tønsbergkameratene på en gjenvisitt til Harringey Boxing Club.

Martin møtte denne gang Creon Taoself fra St. Ives Boxing Club. Vi bestemte oss på forhånd for å møte engelskmannen med hans sterke våpen, nemlig hardt press rett fra start. Dette lyktes Martin med til den engelske bokserens store fortvilelse! Martin traff med lynraske kombinasjoner og fulgte opp med knallharde rette støt til hode og kropp, noe motstander aldri klarte å demme opp for! Det ble en kamp der Martin virkelig fikk vist seg frem for det engelske boksepublikumet. Creon Taoself prøvde gang på gang å komme inn i kampen, men ble blankt avvist av en meget opplagt Raufoss bokser! Fire runder i høyt termpo og velbokset teknisk og taktisk  gjorde at Martin Reppen Kvikstad nok en gang kunne innkassere en velfortjent seier. Lovordene fra flere engelske trenere ved stevnet etter kampen er derfor en fin bonus for unge Kvikstad å ta med hjem.

Martin er for tiden inne i en god og solid utvikling, derfor vurderer ledelsen i Raufoss Bokseklubb på om de skal la unggutten delta ved senior mesterskapet som går av stabelen i slutten av mars. Nordisk mesterskap for jr. i Danmark i begynnelsen av april er også ett av målene som den lysluggede nevekjemperen fra Ihle og Raufoss Bokseklubb jobber mot. Bokseklubben er for tiden inne i en spennende periode med mye folk på trening. I tillegg jobbes det hardt om dagen med å få nye og større lokaler.Dette har blitt en akutt sak for klubben som håper på drahjelp fra kommunen!!