Stor glede på åpen kampsportdag | Norges bokseforbund

Stor glede på åpen kampsportdag

Publisert: søndag 21. april 2024

Lørdag 13.april arrangerte Norges Bokseforbund, Norges Kampsportforbund og Norges Bryteforbund åpen kampsportdag for personer med funksjonsnedsettelse i samarbeid med Vestfold og Telemark idrettskrets. Dagen samlet deltakere og idrettslag til en dag fylt med glede og mestring.

Åpen kampsportdag, som fant sted i TK-hallen hos Tønsberg-kameratene, bød på en rekke ulike kampsportaktiviteter tilpasset alle nivåer og behov. Fra boksing til bryting, håndbak til taekwon-do, karate og fekting, var det noe for enhver smak. Med instruktører og frivillige fra lokale klubber, ble deltakere veiledet gjennom teknikker og øvelser. Det var tydelig å se gleden som lyste opp ansiktene til deltakerne når de mestret de ulike kampidrettene.

Deltakere og foresatte uttrykte takknemlighet for muligheten til å delta i et slikt arrangement som ikke bare fremmet fysisk aktivitet, men også inkludering og fellesskap. Målet for dagen var å gi deltakere muligheten til å teste ulike kampidretter og vise hvilke tilbud som finnes lokalt.

Vi ønsker å gi en stor takk til alle som deltok på dagen, samt idrettslag og idrettskrets for flott samarbeid!

Arrangementet er en del av det større prosjektet "Paraidrett i kampidrettene", og er støttet av Lotteri- og stiftelsestilsynet. Det er til nå arrangert tre åpne kampsportdager rundt i landet (Trondheim, Kristiansand og Tønsberg), og det vil i løpet av høsten arrangeres tre til. Følg med på våre hjemmesider for å holde deg oppdatert på hvor og når de finner sted.

Har du noen spørsmål rundt åpen kampsportdag? Ta kontakt med vår prosjektkonsulent, Emil, på emil.engerbakk@nif.idrett.no eller +47 948 93 634