STOR AKTIVITET I PÅSKEN | Norges bokseforbund

STOR AKTIVITET I PÅSKEN

Mk
Publisert: torsdag 05. april 2001
Påsken 2001 er i aktivitetens tegn. Det er hele 3 tropper ute på tur denne helgen, fra ungdom til senior.

Ungdommene reiser til Tammerfors mellom den 12-15 april for å delta i Pynnikki turneringen der. Tropen som drar under ledelse av Helge Wærøy Apollo BK består av Rolf Kvamme Raufoss BK, Terje Losen Apollo BK, Alexander Bentsborg Oslo BK og Ronny Tiller Apollo BK med som dommer er Sigmund Aagaard B-30.

På kvinne siden er det årets høydepunkt med det første Europamesterskapet 9-15 april som avholdes i St Amand Les Eaux, Frankrike. Deltagerne som skal forsvare de Norske fargene er, Renate Medby Oslo BK og Henriette Birkeland Fighter BK, dommer på turen er Odd Inge Misund B-30. Jentene har solid oppbacking av forbundstrener Martin Kitel og Generalsekretær Oddvar Erik.

Seniorene reiser til Århus i Danmark for å delta i den nye turneringen Danish Open, her er det tatt ut 6 boksere, i skrivende stund er det uklart om alle åker, men her er laget som er tatt ut. 54 kg Reidar Walstad Trym, 67 kg Ivan Demidovic Sentrum BK, 71 kg Kay Tverberg Drammen AK, 75 kg Milorad Macura Trym, 81 kg Robert Paulsbyen Elverum BK og 91 kg Tor Erik Sivertsen B-30. Dommer på denne tur er Oddvar Nilsen Moss BK, trenere er Randolf Dahl Trondhjem BK og Erik Dahlén Raufoss BK. Det kan også nevnes at vår president Ørnulf Hansen er teknisk delegat på denne turneringen og skal se til at alt går riktig til.

VI ØNSKER ALLA LYKKE TIL