Stevne Drammen bokseklubb 13.12.2007 | Norges bokseforbund

Stevne Drammen bokseklubb 13.12.2007

Kay Tverberg og Drammen BK hadde invitert til torsdagsstevne i egne lokaler i Vinjesgt. 2 denne Torsdagen. På programmet stod det i alt 11 merkekamper, 1 oppvisningskamp og 4 ordinære kamper. Da jeg kun har vedlagt resultatene fra de ordinære kampene vil jeg knytte følgende kommentarer til merkekampene: Ida Viig Berge fra Bærums verk gjorde en god prestasjon i sin merkekamp. Hun fikk drahjelp av den mere rutinerte Kristin Soot, og Ida viste at hun er ett godt talent som til tider holdt følge med sin hjelpekvinne. Hjemmeklubben har mye fint å bygge videre på i søstrene og bror Ulvund som leverte sine saker bra med drahjelp fra TKs Sverre Glad og Hadi Srour som gikk 2 kamper. Ett forbilde for hjemmesittende trenere fra nærområdet som ikke melder på boksere kan være Aurlands Reinhart Sørensen og hans stab. De kom helt fra Sogn, over fjellet med 3 gutter som gikk hver sin merkekamp (bronse) Alle tre var skolerte og klarte sine merker med god margin. Så pakket sogningene bagene sine og dro i retur over fjellet til Aurland. Da bør ikke veien for de ikke påmeldte østlandsklubbene være for lang.
Publisert: fredag 14. desember 2007

KAMPLISTE NASJONALT STEVNE Drammen 13.12.2007

Kamp

Vekt

Rødt hjørne

Blått hjørne

Resultat

 Kl. 1800 - ORDINÆRE KAMPER

  1.  

81 Sen

Dmitry Nikitin, Åmot

Lars Kvam, Ski Bk.

3 - 0

2.       .

69 Jun

Magnus Hartz, Drammen Bk.

Dijako, DAK

0 - 3

  1.  

75 Jun

Adnan Jamali, Bærums verk Bk

Kevin Melhus, Pors

RSC-3

  1.  

69 Sen

Aleksander Andersen, Pors

Henrik Gisholt, Sentrum Bk.

2 - 1

 

Så over til kampene:

Kamp 1.Dmitry Nikitin fra Åmot møtte Lars Kvam fra Ski.

Tøff og god kamp hvor Dmitry vant de første 3 rundene. I tredje runde kom Lars mer og mer og lars vant klart siste runde, men det holdt ikke til å ta igjen poengovefskuddet til Dimmitry. Flott kamp av begge to.

 

Kamp 2:Dijako fra Drammen Atletklubb mot Mangus Hatz fra Drammen Bk.

Dijako tok føringen og prikket inn flest treffere. Magnus hadde flere fine tempovekslinger som gav uttelling på poeng, men klarte ikke å komme over på plussiden. Dijako holdt imidlertid stand og vant på poeng.

 

Kamp 3: Kevin Melhus fra Pors mot Adnan Jamali, Bærums verk.

Kevin åpnet litt forsiktig og bokset avstand og plukket poeng de første 2 rundene. Adnan er fysisk sterk og slå hardt hvis han kommer til så kampen var åpen til runde 3. Her satte Kevin opp tempoet og traff godt flere ganger. Kampleder Øiving Grønlund stoppet kampen riktig i 3. runde.

 

Kamp 4: Aleksander Andersen, Pors vs Henrik Gisholt, Sentrum.
To sterke og tøffe boksere som begge slår godt, liker å ligge inne og krige.  Dette utviklet seg til å bli en tøff og jevn affære hvor begge hadde gode treffere inne. Kampen gikk over 4 runder og endte med dommersiffrene 2-1 til Aleksander og dermed nok en Pors-seier.