Sportslotteriet | Norges bokseforbund

Sportslotteriet

En unik mulighet for klubben din til å tjene gode penger -med minimal innsats. Bokseforbundet har sammen med de andre 13 særforbund i Flerforbundsavtalen (FFA) inngått en langsiktet avtale med Sportslotteriet. Sportslotteriets grunnidé er å tilby klubber i de 14 særforbund, som er en del av FFA inntektsbringende aktivitet med minimal arbeidsinnsats.
Publisert: tirsdag 03. november 2009

Fotball-lotteriet, som er arrangert av Norges Fotballforbund siden 1994, har vært en stor suksess for mange fotballklubber rundt i landet.

 

Sportslotteriet er bygget på samme konsept og har gode betingelser på lik linje med Fotball lotteriet.

 

Mange klubber innenfor FFA har idag egne lotterier arrangert av samme firma som tilbys av Sportslotteriet. Disse klubbene vil med fordel kunne ”bytte over” til FFA sitt Sportslotteri - bedre betingelser og større gevinster!

 

Flere og flere klubber ser store inntekter i salg av skrapelodd og julekalendere. Sportslotteriet gir klubben din den gode muligheten til å få inn disse inntektene til klubben.

 

Vi anbefaler at dere går nøye gjennom vedlagte brosjyre og ser på de mulighetene Sportslotteriet tilby deg og din klubb.

 

Eventuelle spørsmål - ta ikke kontakt med forbundet, men direkte til Sportslotteriet - Telefon 69 27 58 72/ Mail: post@sportslotteriet.no  /  Web: www.postlotteriet.no

 

Sportslotteriet

Et komplett tilbud med full organisering - ingen risiko for klubben

 

Sportslotteriet arrangeres av Norges Badmintonforbund, Norges Bandyforbund, Norges Basketballforbund, Norges Biljardforbund, Norges Bokseforbund, Norges Bordtennisforbund, Norges Bowlingforbund, Norges Bueskytterforbund, Norges Danseforbund, Norges Fekteforbund, Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Norges Klatreforbund, Norges Skytterforbund og NorgesVannski- og wakeboardforbund.