Sparringstevne på Ørnulf IF | Norges bokseforbund

Sparringstevne på Ørnulf IF

Publisert: søndag 05. september 2021

Det ble en kveld med mye god kvalitetssparring. Vi fikk til 20 treningskamper, med utøvere fra 10 forskjellige klubber. Vi hadde sparring med ungdoms, junior og senior-boksere. Så her ble det mye god erfaring blant alle aldersgruppene. 

Før vi startet treningen hadde vi en fin minneseremoni for Stein Davidsen som gikk bort fra oss for litt over 1 år siden. Stein begynte å bokse på Ørnulf da han var 15 år gammel og bokset helt fram til han gikk bort i en alder av 88 år. 

Det var spesielt tre sparringer som var ekstra spennende. Den første var mellom Martin fra Romerriket og Nicolai fra Skien. Dette var en sparring hvor begge utøvere viste hva teknisk god boksing her. Det ble 3 runder som ikke bare var lærerikt for bokserne i ringen, men også for alle bokserne som så på.

Vi hadde også noen damer som bokset på stevnet. Blant annet vår kjære Perzin som bokser mot Kamilla fra Drammen. Disse to viste oss at damene er minst like gode som gutta, om ikke bedre! Det ble 3 flotte runder med teknisk boksing.

Den aller siste sparringen på treningen var mellom Ørnulfs egen Karl og Michael fra Tønsbergs-kameratene. Disse gutta sparte ikke på kruttet!  Det var action fra start til slutt. Det ble en tøff, men fortsatt teknisk sparring og gutta viste oss hvorfor boksere er de tøffeste idrettsmennene. 

Vi i Ørnulf vil takke alle som stilte opp for å skape et så bra treningsstevne. Tusen takk til alle utøverne og trenerne som stile opp. Og en ekstra takk til våre dommere Geir Dalen og Thomas Nelson. Uten disse 2 hadde ikke sparringen vært mulig å gjennomføre!


Hilsen
Perzin Nazari