Sønsteby videre til semifinale i Brandenburg Cup! | Norges bokseforbund

Sønsteby videre til semifinale i Brandenburg Cup!

Raufossgutten Jonas Sønsteby tok en fin skalp da han slo Tomas Olberkis fra Litauen i Brandenburg Cup i dag. Olberkis er en rutinert juniorbokser men fikk se sig slått av Sønsteby som virkelig imponerte med både teknisk og kraftfull boksing. I morgendagens semifinaler møter han Temirlan Kabiyev fra Kazakhstan som vant sin kvartsfinale mot Baki Yalan fra Tyrkia. En god motstander men Jonas har gode muligheter til en finaleplass.
Publisert: fredag 28. februar 2014
Erik Bredler, Jonas Sønsteby og Ole Arne Næsgård

Dessverre ble det tap for Vegar Tregren og Martin Larsen, men både fikk med seg god erfaring. Vegar møtte Blagoy Naydenov fra Bulgaria som er en dyktig bokser med en god teknikk. Vegar fikk kjempe med at skjære av ringen mot den bevegelige bulgaren, og hølt jamne steg med Naydenov i store deler av kampen. En god taktisk kamp av Vegar på et høyt nivå men Bulgaren var litt bedre.

Martin fikk også en god motstander i Agon Gashi fra hjemme nasjonen Tyskland. Det ble en kamp der Martin kjempede og slet men ikke riktig fikk til sin distanse. Gashi boksede med høyre hånd føre og låste effektivt opp Martin nær han vel hittede distansen. En meget lærerik kamp for Martin som tapte kampen på poeng men vant siste runden.

Ledere: Erik Bredler og Ole Arne Næsgård

Juniorlandslaget deltar på Brandenburg Cup i Tyskland 26. februar til 02. mars. For det norske laget er turneringen en test før junior-VM som går i Bulgaria 10-25 april. Årets turnering er gigantisk med 121 innveide boksere fra mange av de beste boksenasjonene.  Den Norska troppen til JVM kommer at presenteres etter turneringa. Det er en hard turnering og garantert tøff vei til finalene som går søndag 02. mars.