Søndag 31. januar blir det ferdighetsmerkestevne i Kolbotn BK | Norges bokseforbund

Søndag 31. januar blir det ferdighetsmerkestevne i Kolbotn BK

På Vassbonn skole går stevnet av stabelen. Da gjør vi som vi alltid har gjort, og det med suksess - vi ber foreldrene om hjelp.
Publisert: lørdag 30. januar 2010

Vi trenger funksjonærer

Har du anledning til å gi en søndag?

Vi trenger folk til ALT.; Dørvakter, bilettselgere, hanskeutleverere, utstyrsansvarlige (de som jobber i hanskerom og sandsekkrom), vaffelstekere og kaffekokere, IT- arbeidere. Vi trenger hjelp til det meste. Jentene og gutta skal i ringen og gjøre en jobb der. Vi har dommere og sekundanter. Kanskje er det noen av dere som har mediakontakter også?

Inntektene skal vi få ved å kreve en minstepris i døra kr 50.-, men det er ingen grense oppover. Firmaene kan kjøpe så mange billetter de vil, men de må ikke komme! Du må gjerne bidra.

Pengene lar vi gå til hjelp på Haiti via Unicef.

Send beskjed via ditt avkom, barnebarn, onkel/tantebarn eller hva som helst om du kan stille opp noen timer. Nå er det viktig at de unge ser viktigheten av å delta med noe positivt og da må vi vise at vi stoler på dem. Du kan sende e-post til: h-skogl@online.no eller sende med en lapp på treningen.

Vi i KBK har et program som vi kaller Møt et menneske. Det betyr at vi inviterer en person som kan ha en framskutt posisjon i samfunnet. Denne personen løfter vi ikke opp på en pidestall, men setter vedkommende ned på gulvet sammen med oss. Dette så vi skal se at mennesker med suksess er høyst normale.  I høst gjorde vi en avtale med Kjersti Fløgstad som er generalsekretær i Unicef at hun skulle komme til oss som gjest 28. januar. Den gangen, vi gjorde avtalen, hadde ikke det tragiske jordskjelvet på Haiti rammet landet, men tilfeldighetene ville at dette skulle skje nå. Kjersti Fløgstad kommer til oss uten å vite at vi stiller opp for barna på Haiti. Hun vil få ”gaven” i form av vårt stevne når hun kommer og det syns vi må være bra.

Vennlig hilsen

Harald Skoglund