Sølv til Jamshid Nazari i Litauen | Norges bokseforbund

Sølv til Jamshid Nazari i Litauen

Publisert: fredag 20. mai 2016
Det ble sølv til Jamshid Nazari etter en meget tøff og jevn kamp mot engelskmannen Connor. Jamshid vinner første runde etter glimrende boksing mot den gode briten. Andre runde er veldig jevn, og Jamshid som har slitt med litt halsproblemer her nede mister litt rytmen i den siste runden og det blir dessverre et 0-3 tap. Men alt i alt var dette en bra gjennomført turnering av AIK Lund og Nils Kapstad sin elite bokser; Jamshid Nazari. ------------------------------- Torsdag 19-05-2016 Jamshid Nazari vant semifinalen etter en meget god kamp mot Ibragim Israilov fra Sverige. Jamshid styrer kampen, og vinner alle runder og kampen 3-0. I finalen venter Connor Loftus fra England. Bernard Angelo Torres i 60 kg og Jamshid Nazari i 69 kg deltar på International A. Socikas Tournament i Litauen 18. til 20 mai. Bernard møtte Artjoms Ramlavs fra Latvia på torsdag og tapte 0-3. Turneringen er en del av forberedelsene foran siste OL kvalifikasjon som går i Baku 14-26 juni.   Resultat International A. Socikas Tournament 2016 18/5: 60 kg Artjoms Ramlavs, LAT - Bernard Angelo Torres, NOR 3-0 19/5: (semifinale) 69 kg Jamshid Nazari, NOR – Ibragim Israilov, SWE 3-0 20/5: (finale) 69 kg Jamshid Nazari, NOR – Connor Loftus, ENG 0-3   Norges tropp på International A. Socikas Tournament 2016 60 kg Bernard Angelo Torres, Gran BK 69 kg Jamshid Nazari, AIK Lund Leder: Kjell Sørum Mvh Erik Bredler Sportsjef Norges Bokseforbund