Sjekk ut ADNOs nye utøverguide (En veiviser for topputøvere) | Norges bokseforbund

Sjekk ut ADNOs nye utøverguide (En veiviser for topputøvere)

Vi vet at antidopingregelverket kan framstå som komplisert og vanskelig å forstå. Det er også derfor vi har utviklet denne nye utøverguiden. Her prøver vi å forklare det viktigste du som toppidrettsutøver bør være klar over. På en enklere måte enn at du må sette deg ned med hele regelverket, men mer utfyllende enn i en kort brosjyre eller gjennom en oppdatering på nettsidene. Guiden er laget for deg som er toppidrettsutøver eller for ledere og støttepersonell som jobber med utøvere på et høyt nivå.
Publisert: søndag 07. mars 2021

Slik innleder daglig leder Anders Solheim sin hilsen i ADNOs nye utøverguide.

Fra 1. januar 2021 trådte et nytt regelverk i kraft. Guiden som er utarbeidet er en veiledning og ingen erstatning til regelverket.

Det er viktig at du investerer litt tid på antidoping, ikke minst slik at du ikke utilsiktet havner i en dopingsak. Konsekvensene av en feil kan være store for idrettskarrieren din, skriver Solheim.

I guiden gis du en innføring i roller og ansvar og får nyttig informasjon om dopinglisten, medisinsk fritak og saksgang. Bak i guiden finner du også en 11 trinns gjennomgang av dopingkontrollen og en oversikt over de viktigste endringene i det nye regelverket.

Denne nye utøverguiden fra Antidoping Norge er et viktig dokument for å sikre en trygg og ren toppidrett i et format som gjør det enklere å forstå antidopingregelverket
, skriver NIFs generalsekretær Karen Kvalevåg i sin hilsen.

KLIKK DEG INN HER FOR Å SJEKKE UT GUIDEN!

Om du vil ha guiden tilsendt, klikk deg inn her for å bestille!