Samlinger for Olympic Box Team | Norges bokseforbund

Samlinger for Olympic Box Team

Vi fikk en god start på den nye satsningen mot OL 2016 og 2020. I helgen var de første samlingene for Olympic Box Team i de tre regionene: Øst, Vest og Nord. Det var høy kvalitet på treningen i alle Teamene. Fokuset på treningene var å utvikle teknikken og taktikken til våre boksere.
Publisert: mandag 18. mars 2013

Vi gick even igjenom våre målsetninger for satsningen og hvilke forpliktelser, kultur og verdigrunn som skal gjedle for alle innblandede.


Olympiatoppens nettbasert treningsdagbok skal føres av samtlige boksere i satsningen og under helgen gikk vi igjennom hvordan våre boksere skal bruke den. Treningsdagboken er et meget bra hjelpemiddel for att dokumentere og analysere gjennomført trening. Målet med OLT-dagboken er å gi trenere og utøvere et verktøy som gjør dem bedre i stand til å foreta en systematisk planlegging, dokumentering og evaluering av treningsprosessen.

Olympiatoppens treningsdagbok finns att å hente på www.olt-dagbok.net og er gratis for utøvere.


Olympic Box Team Øst hadde sin samling på Oslo BK, Olympic Box Team Vest på Bergen BK og Olympic Box Team Nord på Ulfan BK i Trondheim, takk for et meget bra samarbeid!

 

Nesta samlinger for Olympic Box Team er planlagte den 26-28 april. 

Hilsen Landslagstrener

Erik Bredler

 

 

Team Nord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Vest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Øst