Samling for Olympic Box Team Nord i Trondheim | Norges bokseforbund

Samling for Olympic Box Team Nord i Trondheim

Utøverne i Olympic Box Team Nord kjørte ei meget god treningssamling i Trondheim 22-24.mai. Samlingen ble gjennomført på Granåsen der Olympiatoppen har sitt senter i Trondheim samt på Training Room der tidligere landslagsbokser Allan Fallrø har Trondheims tøffeste treningssenter. Fokuset på samlingen var boksing med sparring og oppgavesparring. Det ble tilsammen kjørt 5 økter hvor tre av øktene hadde fokus på sparring/oppgavesparring og en økt med bokseteknikk, styrke og eksplosivitet i god gammel Øystein Waade-stil.
Publisert: søndag 31. mai 2015


Søndag morgen hadde Øyvind Sandbakk, som er utholdenhetseksperten til OLT i Midt Norge, ei kvalitets-økt med utøverne i trappene ved hoppbakken i Granåsen. Olympiatoppen i Trondheim er involvert i boksingen og bidrar på en veldig god måte. Til denne samlingen stilte de med Øyvind Sandbakk som tok utøverne gjennom ei meget god kondisjonsøkt hvor fokuset var å "være tilstede i økta" i tillegg til å ta med seg noen gode øvelser hjem i bagasjen. Vi i trenerteamet er meget fornøyd med hvordan samlingen ble gjennomført. Våre boksere viser en profesjonell innstilling til satsinga og deres egen utviklingen samtidig som det er en veldig god stemning i gruppen.

Deltagende boksere: Arthur Otterlei, Molde Sigurd Mølmann, Tromsø Daniel Bakke, Bodø Even Undall, B-30 Erik Grong, Trym Ola Grong Trym Simen Nysæter, Trym Magnus Blikeng, Trym Andreas Eggan, Trym Anders Eggan, Trym Vegar Tregren, Ulf-an Martin Larsen, TBK Trenere; Øyvind Eggan og Øystein Waade Koordinator: Ernst Larsen