Resultater semifinaler NM boksing | Norges bokseforbund

Resultater semifinaler NM boksing

lørdag 25. februar kl.: 13:00 gikk semifinalene i årets seniormesterskap av stabelen i Flaktveithallen i Bergen. Marielle Hansen slo seg til finalen.
Publisert: fredag 24. februar 2012

Kampliste:

 
Vinneren står først!

54 Kvinner
Camilla Johansen, Hamar

-Christine Tøllefsen, B-30         17-7
Camilla var mer eksplosiv enn sin motstander og vinner dette helt greit, selv om hun ble presset litt bakover i den siste runden.

 

54 kg Kvinner
Marielle V. Hansen, BAK

-Jessica Risan, Ulfan             24-4

 Dette ble som forventet en enveiskjørt kamp, hvor Marielle ble for rask for sin motstander. Risan var tøff og prøvde, men var ikke hurtig nok.

57 kg Kvinner

Shora Jahromi, Ørnulf

-Britt Janne Mardal, BAK       21-7
Dette var en spennende kamp mellom to gode boksere, som Shora var hakket bedre i.

 

57 kg Kvinner

Anina Hauan, B-30

-Thale Veggeland, OBK      21-10

 

64 kg Kvinner

Kristin Tveit, Trym

-Cathrine Vassbotn             16-9
  

67 kg

Stian "Duracell" Thorstensen, OBK

-Johan Seleba, Sp-09                                    RSC-3  

Stian kjørte på i vanlig stil med med mye armer og bein. Han presser forover såpass mye at hans motstandere gir opp til slutt.  

67 kg

Jamsid Nazri, AIK Lund
-Mehdi Mohseni, Ørnulf                           16-16 ()

Dagens beste kamp så langt. Her var det masse slag og herlige boksekombinasjoner. Mehdi leverte noen utrolige "vanskelige" uppercuts som lurte seg inn hos Nazri. AIK Lund bokseren var ikke like spektakulær, men han var mer systematisk og vant kampen på å ikke miste hodet.

 

71 kg

Kim Almås, Trym
-Vegard Jakobsen, B-30           11
-10
Dette var en godt bokset kamp som var meget jevn. Kim Almås vinner dette fordi han var smart og hadde en god taktikk; han brukte bare krefter når han måtte. Jacobsen har mye større fysisk motor og kunne brukt den bedre til sin fordel enn han gjorde. Almås er mer eksplosiv og vinner denne meget jevne kampen helt greit.

 

71 kg

Alexander Jacobsen, BAK

-Binak Voksha, Fredrikstad      13-8
Dette var en rotete, men alikevel en intens kamp. Publikum var med på alle slagene og det var en forventning i salen om at her kom det til å smelle... Binak Voksaha leverte en bra kamp, men fysikken og rutinen til Jacobsen vinner kampen til bergenserens fordel.  

 

81 kg
Tim Robin Lihaug, Bjørgvin

-Sondre Wold, B-30                        RSC-3
Fantastisk god boksing av Lihaug i denne kampen. Sondre Wold er en tøff f... som tåler mye, og i den første runden fikk han "maling" av Lihaug. I den andre runden våknet Wold og kampen jevnet seg ut. I den tredje runden leverte Lihaug en av sesongens beste uppercutter til kroppen og Sondre måtte ta telling. Hvis Lihaug vinner over gullfavoritten Alexander Hagen i morgendagens finale, så kan jeg garantere at Kongepokalen havner i premieskapet til Tim Robin Lihaug.

 

91 kg
Roald Solheim, Stord

-Hesam Radpay, Trym     17-8
Solheim vinner dette helt greit, da han er den beste bokseren av de. Men Radpay overras
ker med sin noe utradisjonelle og tøffe boksestil. Hvis Radpay hadde mer utholdenhetstrening på CV`en så kunne han vunnet dette.