Resultater NM Junior og Nybegynnermesterskapet 2012 | Norges bokseforbund

Resultater NM Junior og Nybegynnermesterskapet 2012

Her er resultatene og en analyse av utvalgte kamper på åpningsdagen fredag 27. januar i Moss.
Publisert: fredag 27. januar 2012

Kv-57 kg

Kristin Ulvund, DBK - Anina Hauan, B-30 (26:12)

To tente jenter startet bestemt i første runde med litt overtak for Kristin Ulvund. Kristin bokset enkelt men meget taktisk med rette salg og Anina som kanskje har et større repertoar har problemer med å holde følge mot Kristin som holder et jevnt trykk under hele kampen. Avstanden vokser jo lenger kampen går, og til slutt vinner Kristin Ulvund fortjent med klare sifrer. 

 

 

56 kg

Ali Srour, TK - Jim Andreas Bertelsen Ørnulf (13:11)

Kveldens beste kamp stod Ali og Jim for, begge bokset opp mot sitt beste og mange ble sikkert overrasket over unge Jim som bokset helt jevnt mot den mer meritterte Ali Srour. I to runder var det stillingskrig og etter endt andre runde var stillingen 8:8 i siste runde måtte Ali dra på for fult for å kunne dra i land seieren med knapp margin. En god kamp som viste at vi har flere utøvere som vil være med og "leke".

 

60 kg

Finn Olav Ulvund, DBK - Angelo Bernhard Torres Gran BK (20:11)

En eksplosiv Torres mot en taktisk godt boksende Finn Olav som bak en tett guard og lange rette støtt la grunnlaget for en relativt klar andre seier for familien Ulvund på kveldens program. Torres har mye boksing i seg men hadde vansker å komme til en lur Finn Olav som skåret jevnt og trutt med sine lange støtt mens Torres fikk heller dårlig uttelling for sine kombinasjoner på halvdistanse. Men en vel fortjent seier for Drammensbokseren.

Vi forventer flere gode kamper under morgendagens stevne.

Hilsen
Martin Kitel
NBF