Resultater Internasjonalt stevne lørd. 27. | Norges bokseforbund

Resultater Internasjonalt stevne lørd. 27.

I denne week-enden pågår det en omfattende bokseaktivitet i Oslo. I tillegg til ungdom/juniorsamling, breddesamling og trenerseminar, ble det gjennomført et internasjonalt stevne med 5 kamper + 2 nasjonale.Arrangementet var i Haslehallen og fikk følgende resultater:
Publisert: søndag 28. januar 2007

2 innledende nasjonale kamper:
69 kg. jr: Gjermund Tokvam, Aurland IL  -  4-3              
              Ole Marius Skaug Mysen  
54 "    "   Ingrid M. Mathisen, Dingo BK    -  14-7
              Annette Røise, Gran BK   

69 kg senior: Regimentas Kuchalskis  LIT 
                 - Ali Gontaev                       NOR    15-23
75  "     "      Dalius Bucmys               LIT 
                 - Boye Nørve                        NOR   12-41
75  "     "      Mindaugas Spakauskas  LIT     15-22
                - Glodi Eneste                  NOR      
81  "     "      Daugirdas Semiota        LIT 
                - Alexander Martinsen        NOR    15-17

57  "     "      Karolina Michalczuk          POL     22-25
                    
- Ingrid Egner                   NOR   

Laget fra Litauen besto av gode boksere, litauiske mestre og kandidater til OL-kvalifisering. Det var derfor en god prestasjon av de norske seniorene å vinne lagkampen. Spesiellt å merke seg er Oslo BK,s nye "funn", 17-årige Ali Gontaev opprinnelig fra Tsjetsjenia,som bokset sin første kamp med norsk startbok. Og faktisk han lignet litt på "Ali" i sin stil med raske bevegelser og gode reflekser som holdt til seier mot en klart mere rutinert motstander.
Evigunge Boye Nørve bokset en meget god kamp og slo sin motsander med overbevisende siffre.
Glodi Eneste fra Kristiansand møtte en meget vanskelig motstander, south-pow som han selv og det ble en litt rotete kamp hvor Spakauskas fikk det lille overtaket som ga seier. Unge og lovende Alexander Martinsen er på vei tilbake etter en konkurransepause og viste god boksing mot det andre lagets beste bokser. Ledelsen skiftet og det var meget jevnt, men Alexander dro seieren i land i sluttrunden. Mot vår for tiden beste kvinnebokser, Ingrid Egner, kom Karolina Michalczuk fra Polen, med EM-gull og sølv fra VM i bagasjen. Den polske jenta som er sterk og går hele tiden framover fikk et lite overtak i starten, og Ingrid greide ikke å hente det inn. Hun bokset meget smart og slo fiine treffere men fikk kanskje ikke godt betalt. Seieren gikk knepent til Polen etter en flott kamp under stor jubel fra publikum.
Motstanderen til Rune Dahl fra Drøbak veide 3 kg over under innveiing og den norske ledelsen ble enige med Litauen om at Dahl skulle møte lettvekter som var med på laget. Han ble imidlertid syk og det ble ingen kamp i denne vekten.

Dette ga vår nye forbundstrener, Andrej Gmitruk, et godt utgangspunkt i sin oppbygging av et seniorlag. I tillegg observerte han de norske juniorene som hadde samling under treneransvarlig, Erik Dahlèn. Her vil det bli en satsing med et hovemål i OL 2012.

Det som kanskje var mest imponerende var at breddesamlingen hadde samlet 55 deltagere og det viser at klubbene slutter opp om dette for å gi utøverne nye impulser i treningen. De neste samlingene vil bli i Stavanger, Trondheim og Voss. 24 trenere deltok på Gmitruks seminar for trenere og det gir et godt utgangspunkt for samarbeide i den videre sattsingen.