Rapport fra samling i Polen | Norges bokseforbund

Rapport fra samling i Polen

En liten rapport fra treningssamling i Polen. Våre 2 deltagere til EM ungdom, Christian Bækkelien og Mats Morka pluss vår lovende junior Alexander U. Hagen og med Kjell Sørum som trener har vært på treningssamling i Polen. Samlingen var organisert av Andrej Gmitruk og her er en liten rapport.
Publisert: onsdag 20. juni 2007

Etter en lang tur med mye forsinkelser var vi framme i Wisla kl 04 på morgenen.Maten var servert og guttene var glad for å få seg litt søvn.Første økt startet torsdag kl 16.

De polske ungdomsmestrene ga Mats, Christian og Alexsander tøff og hard motstand,og etter 23 tøffe runder i løpet av fire dager,med nye motstandere siste dagen var guttene slitne,men fornøyde.

Andrei ga oss fire verdifulle dager med god trening,masse gode råd,og er som mange i Norge kan lære av,alltid positiv med tanke på norsk boksings framtid.

Guttene våre var fullt på høyde med de polske,og en uke vile for Christian og Mats nå, vil forhåpentlig vis gi en formtopp til EM.

Andrei støtter oss 100% i opplegget og har troen på at med god trekning vil vi ha muligheter.

Alexander som alltid er en treningsvillig og positiv gutt fikk tett oppfølging av Andrei under oppholdet,og viser han er en gutt vi kan vente oss mye av i framtiden.

Vi takker for 4 fine og tøffe dager i Polen,og reiser dit garantert igjen.Senteret inneholdt alt vi kunne tenke oss av treningsmuligheter.

 

                                               Hilsen Kjell Sørum