Rapport fra breddesamling i Trondheim | Norges bokseforbund

Rapport fra breddesamling i Trondheim

Kjell Sørum sender en liten rapport fra breddesamling Trondheim sist helg
Publisert: onsdag 17. oktober 2007

Fredag kveld kl 18 begyndte første økt med full gymsal hos trym.ca 35 unge og talentfulle ungdommer.
Det ble litt trangt,men fikk gjennomført en teknisk fin økt.Gledelig denne gangen var at flere trenere var med og hjalp til. Det ble desverre noe frafall første økt lørdag i B- 30 sine lokaler.ca 20 stk møtte opp til denne økten.
Andre økt lørdag var vi enda færre,noe som var forståelig da noen skulle bokse på stevnet hos tbk om kvelden. Stevnet lørdag kveld viser oss at i Trondheim jobbes det veldig godt med ungdommen. Stein og jeg så masse potensielle boksere der oppe.

Skuffelsen ble derfor veldig stor når siste økten søndag 10 til 12 skulle gjennomføres. Kun B-30 og en fra Trym (som dessuten gikk 2 kamper lørdag kveld) pluss 3 fra  Gran 1 Vågå hadde giddet å møte opp. De 12 som møtte opp gjorde en kjempeinnsats,men holdninger og disiplin i di øvrige klubber setter jeg et lite spørsmålstegn ved.Om grunnen var at dette ikke var god nok samling vil vi gjerne ha en tilbakemelding av trenerne,ellers følte vi at de som var igjen til slutt var slitne og fornøyd.

Vi takker ihvertfall alle som var med for en flott helg,og håper mange av de fine ungdommene står på framover.
En liten henstilling til slutt. HVER SÅ SNILL OG MELD PÅ I FORKANT AV SAMLING. Er så mye lettere for Stein og meg å legge opp trening,når vi vet hvor mange kommer. 
 
Kjell Sørum