Proffdebut for Kim Johnny og Daniel | Norges bokseforbund

Proffdebut for Kim Johnny og Daniel

I slutten av september tok de to norske mestrene av hjelmen og singletten for å prøve seg i de profesjonelles verden
Publisert: torsdag 07. oktober 2004

Kim Johnny Jensen (TBK) og Daniel Peretiatko (Trym) prøvde lykken i finske Oulu med godt resultat. De kan etter disse kampene ikke delta som amatører lengre, og det betyr at årets norske mestre ikke bokser under NM i Trondheim i mars. De viste frem god og tøff boksing, som satte publikum i ”fyr og flamme”!

Knock out seier til Kim Johnny over tsjekkiske Thomas Vican
Det ble seier på knock out 1.27 ut i fjerde og siste runde. – Det var en kombinasjon av flere slag som ga knock out. Jeg kjente at jeg fikk inn flere treffere tidlig i runden, og etterpå brukte jeg styrken for å presse inn flere slag. Det fungerte, sier Kim Johnny, som ikke fikk mange slag selv. Han avsluttet kampen med et rift over det venstre øyet og litt bloduttredelse. Kim JohnnyKim Johnny

 

 

 

 

 

 

I en fartsfylt kamp over seks runder vant Peretiatko på poeng over en sterk tsjekker. Vladislav Druso (36) har ikke vunnet så mange av sine 22 proffkamper, men han har sjelden blitt slått ut. Han er en typisk «survivor» som tåler mye juling.– Det hjalp ikke hvor mye jeg slo. Han tålte alt, sa Daniel etter kampen. For første gang gikk han seks runder, og han vant alle rundene.– Jeg var spent på hvordan det var å bokse med tynne proffhansker og uten hjelm, men erfaringen er god. Proffboksinga skremmer meg ikke, sier han.
Daniel PeretiatkoDaniel Peretiatko