Olympic Team Nord: samling 25.10-27.10 | Norges bokseforbund

Olympic Team Nord: samling 25.10-27.10

I helgen hadde Olympic Team Nord første samling på det nye toppidrettssenteret i Granåsen. I løpet av helgen hadde vi fem treninger, hvor tre var i Granåsen, og to på Allan Fallrø sitt nye treningssenter Training Room. Martin Larsen banker løs på sekken
Publisert: onsdag 30. oktober 2013

I tillegg til de utøverne som allerede er i teamet ble klubbene oppfordret til å ta med seg boksere som kan være aktuelle i fremtiden. Det ble ei fin gruppe som trente sammen med en god blanding av de som er i startgropen av karrieren, til de som har vært ute å bokset i både EM og VM. Til sammen 20 utøvere var samlet i Trondheim denne helgen. Klubbene som deltok var Ulf-an, Trondhjem bokseklubb, B-30, Trym og Ålesund BK.

Øktene ble ledet av trenerteamet Ervik, Eggan og Waade, og stikkordet for helgen var teknikk og eksplosivitet, det ble også lagt inn litt sparring. Alle utøverne gav 100%, og det var fullt fokus og stor lærevilje på alle økter. Utøverne fikk skryt av hovedtrener Øyvind Eggan når samlingen var over, de hadde virkelig stått på!

Nå gleder vi oss til å virkelig få tatt i bruk det flotte treningsanlegget i Granåsen. Her har vi boksering, sekker og kamera som filmer hele treningen. Det gir oss fantastiske muligheter til å gå inn å analysere for eksempel sparring.

Ole-Arne Næsgård
Trondhjem bokseklubb