Nyttårshilsen fra Presidenten | Norges bokseforbund

Nyttårshilsen fra Presidenten

År 2010 går mot sin slutt og 2011 er klar til å ta over. Vi er midt i boksesesongen og oppgavene for våre boksere er mange, litt etter som på hvilket nivå en konkurrer. Klubbstevner, turneringer og mesterskap er naturlige målsettinger for Dere utøvere.
Publisert: torsdag 30. desember 2010

Aktiviteten så langt i sesongen har vært god, og spesielt gledelig er det, at vi så langt i sesongen har skrevet ut 222 start- og diplombøker mot 153 på samme tidspunkt i fjor. Det er ute i klubbene bokserne skapes og det er derfor svært viktig med veldrevne klubber, hvor fokus på trenerutdannelse, administrative kunnskaper og ett godt miljø til glede for boksere og trenere/ledere er det viktigste.

Norges Bokseforbund med dets styre og generalsekretær skal her være en viktig sparringspartner for klubber og kretser. At boksing for kvinner nå er kommet på OL programmet, gir oss alle nye utfordringer.

Årsskiftet er også tidspunktet for å telle opp antall medlemmer i klubbene våre. Vi, Dere, NBF er avhengig av att et så høyt som mulig antall av våre medlemmer innraporteres i løpet av januar måned. Økonomiske overføringer fra NIF til NBF tar utgangspunkt i disse tallene, det samme gjør idrettsrådene i kommunene når kronene fra kulturdepartementet fordeles ut til klubbene. Dersom noe er uklart, kontakt Oddvar.

Boksing er en liten idrett i Norge, men den kjennetegnes av  svært flotte utøvere hvor høflighet og respekt for motstandere,regler,dommere og ledere er utpreget. Sammen skal vi jobbe videre til beste for Norsk Boksing!

 

På vegne av Norges Bokseforbunds styre og Oddvar, ønsker vi dere alle ett GODT NYTT ÅR.

 

Odd Haktor Slåke

President.