Nytt suksess arrangement på KICK | Norges bokseforbund

Nytt suksess arrangement på KICK

AIK Lund deltok for tredje gang på Everlast sitt moteshow på utestedet KICK i Kristiansand. Glodi Eneste (t.h.) vant en sikker 3-0 seier over danske Daniel Køhlert.
Publisert: lørdag 03. oktober 2009

Selv om stevnet var midt i høstferien hadde over 300 tilskuere funnet veien til showet. Foruten moteshowet var det innslag av en rapping gruppa "Jonsey m Gbless". Det var også innlagt et stort og velutført show av Strongman: Arild "Hulken".  Heldigvis var vi føre var, og holdt de tunge øvelsene på gulvet utenfor ringen. Det er vi glade for, ellers hadde vi nok vært podieløse i dag.

Lydnivået fra publikummet viste tydelig at det var boksekampene som var kveldens underholdningsvinner. Flotte rundepiker hadde slett ikke noen negativ virkning på jubelen.

I 81 kilosklassen vant Glodi Eneste en sikker 3-0 seier over danske Daniel Køhlert. Dansken glimtet til og traff godt i perioder, men klarte ikke å følge opp suksessen.

Beste kamp gikk i klassen 54 kilo, kvinner: Martine Andersen var både kondisjonssterk og slagvillig, men Marielle Hansen var enda litt bedre og traff mer markert. Marielle vant 3-0 i den for publikum jevne matchen.

Resultater:


64 kilo S-oppvisning:         
Liviu Ilies, AIK Lund

-Brian Brix, Danmark


66 kg SD-oppvisning:        
Sara Halvorsen Olsen, AIK Lund 

-Stephanie Hirst , AIK Lund


54 kg SD:    
Marielle Hansen,  BAK                  3-0

-Martine Andersen, AIK Lund


81 kg S:      
Glodi Eneste, AIK Lund                 3-0

-Danield Køhlert, Danmark

                                       

Marielle Hansen (t.v.) vant 3-0 over Martine Andersen