Norgesmesterskapets semifinaler | Norges bokseforbund

Norgesmesterskapets semifinaler

Her er kamplisten/resultatene for semifinalene under norgesmesterskapet i boksing i Tønsberg. Kampstart kl.: 16:00 på Quality Hotel. Kari Jensen treffer Johansen til kroppen OPPDATERES FORTLØPENDE
Publisert: lørdag 03. mars 2007

-Vinneren står først (når resultatet kommer opp)

Semifinaler kvinner:

54 kg
Kristin Soot, AIK Lund
-Therese Bjørnaas, B-30        17-10
Kristine vinner på at hun har flere rene treffere enn sin motstander fra B-30. Hennes arbeidstempo var også noe høyere, noe som gjorde sitt til at når hun først fikk et poeng så rant det inn straks to til. Dette var en helt fortjent seier.

57 kg
Ingrid Egner, Oslo BK
-Linn Sveen, TK               35-10
Dette ble som forventet enveiskjøring, hvor Egner ledet 13-4 etter den første runden. Sveen klarte iikke å følge etter den mye hurtigere Egner. Linn Sveen traff derimot med en rett høyre i den andre runden, som satt meget godt men hun hadde ikke krefter til å følge opp.

57 kg
Renate Medby, Oslo BK
-Ingrid M. Mathisen, Dingo BK      22-8
Pen boksing av Renate, som vant denne kampen på rutinen og bra bevegelse. Hun kunne også koste på seg å ta det med ro i den siste runden for å spare krefter. Mathisen viste frem en herlig energisk boksing, men hun ble hakket for dårlig her.

63 kg
Kari Jensen, Oslo BK        
-Ingrid Mørk Johansen, Trym IL       33-15

Det var to meget gode første runder som ga Kari et kjempeforsprang foran den siste runden. Hun ledet 25-10 når gong-gongen satte i den tredje runden. Enkel boksing blandet med litt artisteri gjorde til at Kari vant dette meget komfortabelt. Johansen viste frem at hun er en tøffing, som tok imot det som kom og delte ut noen gode slag.

66 kg
Lotte Lien, Trym IL
-Line Hansen, Mo BK              31-16
South-paw bokseren Lien slo noen meget gode venstre kontraslag som rystet Line Hansen. Slagkraften til Lien ble for mye for Hansen, Mo-bokseren klarte aldri å styre kampen til sin fordel og tapte klart. 

Semifinaler herrer:

64 kg
Rex Nazareno, TK
-Tevje Eggan, Trym IL         25-17

Begge bokserne hadde supertette guarder og var ikke spesielt interresserte i å la motstanderen få noen åpninger. Nazareno ledet knapt gjennom de tre første rundene og beholdt ledelsen gjennom den fjerde og avgjørende runden. Dette var en krigerkamp, som Rex trakk det lengste strået i. Han vant kampen fortjent.

64 kg
Mehdi Mohseni, Oslo BK
-Rafael Michelett, Mysen BK      RSC-3
Dette var enveiskjøring og det sto 27-4 til Mohseni når kamplederen brøt kampen. Hurtigheten og erfaringen til Oslobokseren ble for mye for Michelett.

69 kg
Christian Kvatningen, TBK
-Alexander U. Hagen, Flekkefjord BK     33-5
Kvatningen sparte krefter i dette oppgjøret, og til tross for det så vant han med komfortable siffre. Han ledet 18-1 etter to runder, og trengte ikke å skru opp tempoet. Gi derimot Hagen noen kilo til med muskler og litt mer erfaring, så har du en fullblods meget god seniorbokser.

69 kg
Mohammed Massoudy, Oslo BK
-Simen Smaadal, Ski BK                16-15

Massoudy virket litt ringrusten, og lå under med to poeng etter den første runden. Dette betydde selvfølgelig ingenting for det rutinerte hjørnet til Oslobokseren, som viste at Massoudy hadde mer på lager. Simen Smaadal imponerte med sin tøffhet og pågangsmot, men måtte gi tapt for sin mye mer rutinerte motstander. Dette ble en meget jevn og uryddig kamp, som Mohammed vant så vidt. Alle dommerne hadde Massoudy som klar vinner på sin individuelle score, slik at kampen var mer Mohammed sin en det kunne virke på de jevne siffrene 16-15. 

75 kg
Glodi Eneste, AIK Lund
-Kristian Olsen, Moss BK          RSC-3
Southpawbokser Eneste har noen herlige serier med begge hender. Kristian Olsen viste på sin side frem et utrolig fighterhjerte, men måtte gi opp i den tredje runden og da lå han under med 23-16. Tempoet til Eneste var for høyt og Olsen klarte til slutt ikke å svare på seriene og tapte terreng.

75 kg
Otto Tangstad, TK
-Christian Sund, AK Bjørgvin    RSCH-3
Otto imponerte i går, og han slo til igjen i dag. Etter en nydelig første runde med to slagvillige boksere så hylte publikummet på mer. I den andre runden  så sendte Tangstad Sund på rumpa etter en pen høyrekryss. I den tredje runden så ble det en vill slagveksling, hvorpå Tagnstad traff med en klokkeren venstre hook og dommeren stoppet kampen. Kan Tangstad vinne på hjemmebane...? Glodi Eneste venter i det andre hjørnet i morgen og han er mer en sugen på å ta med seg gullet hjem til Kristiansand.

Otto mottar jubel fra publikum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



81 kg
Trond Orheim, Moldekameratene BK
-Gabriel Solheim, Stord BK                 25-12
Gabriel Solheim vant den første runden 5-2, så tok moldenseren Orheim over ballet. Orheim slet seg fremover og presset deretter i de tre neste rundene og sikret seg en helt grei seier.

81 kg
Alexander Martinsen, Drammen AK
-Adam Temirbulatov, Trym IL         30-7

Temirbulatov ga alt i denne kampen og prøvde så godt han kunne mot den bedre Martinsen. Alexander Martinsen slo fra en meget tett guard og rodde denne kampen i land nokså enkelt. Han fikk noen ganger smake fighteregenskapene til Temirbulatov i form av noen sugende uppercutter, men det var ikke noe som rystet Martinsen noe spesielt.         

91 kg
Zlatko Kazaz, Fredrikstad BK
-Mikael Kildal, IF Ørnulf              26-13
Det sto uavgjort etter den første runden med 5-5. Så begynte Kildal å gå noe tom for krefter... Kazaz skrudde opp dampen og presset i de tre neste rundene som han vant rimelig klart. Kazaz ble for rask på både beina og i hendene for sin motstander og vant en klar seier.


Finalene starter kl.: 13:00 på søndag 4/3