Norgesmesterskapet for senior 2013 | Norges bokseforbund

Norgesmesterskapet for senior 2013

Dagens 5 kamper er ferdige og resultatene er nå klare. Det ble to kvartfinaler og tre semifinaler under dagens åpningsdag i NM. Mesterskapet går denne gangen av stabelen i Bodø Spektrum. Vegard Jakobsen, B-30 banker til med en rett høyre
Publisert: fredag 01. mars 2013


Kvartfinaler    
67 kg Jamshid Nazari, AIK Lund Johan Seleba, SP-09 16-12
71 kg Vegard Jacobsen, B-30 Øyvind Holden, B-30 19-10
       
Semifinaler    
75 kg Glodi Eneste, AIK Lund Magnus Rishaug, B-30 24-6
75 kg Kim Almås, Trym Mathis M. Holme, FBK 20-10
91 kg Kent Erik Båstad, Raufoss Kai Robin Havna, Grimstad 18-12


Jamshid Nazari, AIK Lund (t.h.) sender en rett høyre mot sin motstander Johan Seleba, SP-09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alle dagens fem kamper var av god kvalitet og det var flere spennende slagserier mellom medaljehungrige deltagere. Alle dagens fem vinnere vant helt fortjent sine kamper, og Glodi Eneste (75 kg) var den som vant "klarest" av dem alle. Det skal nok bli vanskelig for Kim Almås å slå Eneste i finalen, men Kim viste seg frem fra en av sine bedre sider i dag og kan hvis han vil "by opp til dans" i finalen.

En annen som imponerte (nok en gang) var Kent Erik Båstad i tungvekt. Han møtte en kontringssterk Kai Robin Havnaa som scoret sine poeng på distanse, men taper denne kampen når han ikke matcher Båstad sin råskap i innfighten.

Det må ogå bemerkes at kampen mellom klubbkompisene Vegard Jakobsen og Øyvind Holden holdt god kvalitet. Fine og eksplosive slagserier fra begge, men seriene kom litt for sporadisk til at det ble den helt spennende kampen. Jakobsen viste frem sitt tekniske reportoar og vinner helt greit.