Norgesmesterskapet for Junior og Nybegynnermesterskapet for Senior 2014 | Norges bokseforbund

Norgesmesterskapet for Junior og Nybegynnermesterskapet for Senior 2014

Det ble bokset hele 23 kamper på lørdag i disse to mesterskapene, og alle resultatene finner dere HER. På søndag blir det hele 14 finaler og de finner dere HER. Finalene starter klokken 11:00 i Skogerhallen i Drammen. Martin Larsen (t.h.) deler ut nok en "ørtæv"En oppsummering av noen av de beste semifinalene på lørdag ligger under her i artikkelen:
Publisert: søndag 09. februar 2014
Armintas Diuckys, Grimstad og Lars Johansen, B-30

Det ble bokset hele 23 kamper under lørdagens stevne. I morgen blir det 14 finaler å glede seg til.

Her er en oppsummering av de "beste av de beste" fra lørdagens semifinaler:

Bernhard Torres, Gran mot Hadi Srour, TK var en av dagens beste kamper og de leverte ”varene”. Disse to utøverne vil vi få mye glede av i tiden som kommer. Denne kampen var helt jevn i de to første rundene, men Torres mistet litt av dampen i den siste runden. Hadi malte på og vant denne meget jevne kampen med 3-0.

I morgendagens finale mellom to utøvere som i dag vant sine semifinaler; Amin Srour og Oscar Heggen Furulund i 64 kg har vi store forhåpninger om at blir et godt og tøft oppgjør. Dette er to dyktige boksere som forhåpentligvis leverer varene i finalen.

Hanne Ulvund, DBK i 57 kg fikk vist frem noe av det hun kan best i dag. Hun var totalt dominerende i de tre første rundene, men i den siste runden begynte hun å merke at hun ”egentlig” bokser i to vektklasser under 57 kg. Alt i alt var dette en solid prestasjon av Hanne som banket seg inn i morgendagens finale mot Michaela Karlsen, RBK. Dette oppgjøret blir garantert jevnt og hvem som vinner vil nok avhenge av dagsformen til bokserne.

Surkho Shamilov, Sp-09 viste frem god taktisk boksing i dag. Han hadde presise og harde støt som gjorde sitt til at han plukket poeng kontinuerlig. Det eneste lille minus vi har å utsette på Shamilov er at han tok litt for mye pauser mellom slagseriene. Men hvis han jobber litt mer i kampene sine så blir det vanskelig å slå Shamilov.

I 91 kg i Nybegynnermesterskapet for seniorer fikk vi en tøff og god kamp mellom Armintas Diuckys, Grimstad og Lars Johansen, B-30. Armintas var det lille hakket bedre gjennom kampen og kunne innkassere en fortjent 3-0 seier. Men det skal sies at Johansen er en tøffing som aldri ga opp.

- Alexander Jenssen, B-30 2-1

Her er bilder fra mesterskapet tatt av: Rolf Haug (tidligere supertungvektsmester i boksing)