Norgesmesterskapet 2012 i Bergen | Norges bokseforbund

Norgesmesterskapet 2012 i Bergen

Forbundspokalen kvinner: Shora Jahromi, ØrnulfKongepokalen kvinner: Marielle Hansen, BAKForbundspokal menn: Martin Reppen Kvikstad, RaufossKongepokal menn: Alexander Jacobsen, BAKLIVEOPPDATERING!!!! Shora Jahromi fra Ørnulf treffer med en knallhard høyre.
Publisert: lørdag 25. februar 2012

VINNEREN STÅR FØRST I KAMPENE!


51 kg Kvinner

Kristin Ulvund, Drammen BK

-Shabnam Kohi, Braat                     23-10        
Kristin Ulvund skrudde opp tempoet i den andre runden, og Kohi var sjanseløs. Ulvund er den klart beste bokseren av disse to og vinner helt fortjent. Forskjellen var stor mellom disse to til at Drammensbokseren var truet på noen som helst tidspunkt.

 

54 kg Kvinner

Marielle V. Hansen, Bergens Atlet Klub

-Camilla Johansen, Hamar                           20-5
Nydelig boksing av Marielle i denne kampen. Hun var eksplosiv, bevegelig og krydret det hele med noen sugende kroppsstøt. Dette var positivt av bergenseren som vi sender til OL kvalifisering i Kina i mai.

 

57 kg Kvinner

Shora Jahromi, Ørnulf

-Anina Hauan, B-30                   21-6
Dette var en fin kamp mellom to gode boksere. Shora har et større reportoar enn Anina og vinner på det. Hauan var ikke rask nok til å komme seg unna de hurtige slagseriene til Ønulfbokseren. Shora vant dette ganske klart.

 

64 kg Kvinner

Fam Camilla Elgan, Champion

-Kristin Tveit, Trym                             RSC-3
Tveit var tydelig skadet i den venstre hånden og slo ikke ett slag med den i kampen, og da ble det selvfølgelig enkelt for den dyktige Fam Elgan. Elgan har nok vært for god for Tveit uansett Tveits skade eller ikke, men det var synd for dem begge at dette skjedde.

 

56 kg

Ali Golzari, Bodø BK

-Mohammed Mehedi, Bergens Atlet Klub     16-6
Golzari har en ekstrem hurtighet og i den første runden traff han med noen harde og presise støt. Mehedi hang brukbart med så lenge han ikke var sliten, men når begnte å puste tungt så scoret Golzari en del poeng.

 

60 kg

Martin Reppen Kvikstad, Raufoss BK

-Diddi Huggues, Dingo                                   20-14
Denne kampen leverte varene og vel så det. Kvikstad vant de to første rundene etter god boksing. I den siste runden så kom Hugges ut av ringhjørnet i "100" og skulle slå ut sin motstander. Dette ble en herlig batalje som skulle ha gått minst en runde til! Martin har noen slagserier til hodet og kropp som ryster motstanderen og vinner fortjent. Huggues skal på sin side ha et kraftig klapp på skuldra for innsatsen.

 

67 kg

Stian Thorstensen, Oslo BK
-Jamsid Nazri, AIK Lund                    23-18
Stian Thorstensen fikk endelig sitt fortjente NM-gull etter mange forsøk. Han har jo skapet fullt av sølvmedaljer, og nå endelig en gullmedalje! Stian lå under i starten av denne kampen, men han stillte som vanlig med fulladede batterier og kjørte over Nazri i den siste runden.  

 

71 kg

Alexander Jacobsen, Bergens Atlet Klub

-Kim Almås, Trym                                           23-12
Jacobsen jobbet metodisk gjennom denne kampen med knallharde kroppsstøt, som gjorde sitt til at Almås gradvis ble mer og mer sliten. I den første runden så var det rimelig jevnt og begge bokserne sendte av gårde noen herlige slagserier, men i den siste runden så ble forskjellen mellom de to mer synlig. En klar seier til Jacobsen, men  Almås skal ha skryt for å møte opp til "dans" under denne finalen. 

 

75 kg

Glodi Eneste, AIK Lund

-Morteza Vadadian, Trym                      19-10
Glodi Eneste er en av norges beste boksere og vinner som forventet dette ganske klart. Enestes repertoar er klart større og han har god kontroll i denne kampen. Vadadian viser derimot et enormt hjerte og presser Eneste bakover i nesten hele kampen.

 

81 kg

Alexander Ullenes Hagen, Oslo BK

-Tim Robin Lihaug, Bjørgvin               19-10
Semifinalens beste bokser; Lihaug fikk som forventet en topp motstander i Alexander Hagen. Oslo BK bokseren danset fint rundt og scoret jevnt og trutt poeng mot "rookien" Lihaug. Det var først i den siste runden at Lihaug "slo på stortromma" og turde å legge press på Hagen og det ble noen herlige slagvekslinger. Hagen var så rutinert at han brukte alle triksene i boka for å ro denne gullmedaljen sikkert inn til Oslo Havn.

 

91 kg

Daniel Czekaljo, Oslo BK
-Roald Solheim, Stord                     14
-8
Det sto 4-2 til Daniel etter den første runden, som var en avventende runde av to hardtslående boksere. Solheim presset fremover, men ble kontret av den rette høyra til Czekaljo. Solheim starter den virkelige harde pressingen litt for sent i den siste runden til å snu denne kampen.