Norges ungdomslag på samling i Stockholm 9. - 11. august | Norges bokseforbund

Norges ungdomslag på samling i Stockholm 9. - 11. august

Ungdomslaget som skal delta i VM i Kiev, Ukraina 6. - 16. september er godt i rute med sin oppkjøring! I helga var Anders Eggan fra Trym Boxing, Jonas Sønsteby fra Raufoss BK og Oscar Heggen Furulund fra Ski BK på samling i Stockholm. Dette var en samling i samarbeid med ungdomslagene til Sverige og Finland. Hovedfokus denne helga var matchsparring, noe guttene har stort behov for og som de fikk meget godt utbytte av.
Publisert: mandag 12. august 2013


Samlingen ble innledet på fredag med en god, teknisk økt. På lørdag ble det gjennomført 2 økter med til sammen 8 runder sparring på hver, samt en del fysisk, bokserelatert trening. Samlingen ble avsluttet på søndag med 3 nye runder med sparring for guttene. Vi vil rette en stor takk til Sverige, med Lars Myrberg i spissen, for samarbeidet!

 

Norsk boksing er heldig som har slike motiverte og målrettede gutter! Som trener er det et privilegium å få reise på tur med denne gjengen! Om 2 uker er vi tilbake i Stockholm igjen for siste finpuss før det braker løs!

 

Camilla Johansen fra Raufoss BK var også med oss på tur i helga. Camilla er ei knalltøff jente som sparrer like godt med guttene som med jenter. Det var trivelig å ha henne med på samlingen!

 

Hilsen Øyvind Eggan