NORDISK MESTERSKAP 2014 ER AVLYST! | Norges bokseforbund

NORDISK MESTERSKAP 2014 ER AVLYST!

Vi må dessverre meddele nok en dårlig nyhet for norsk boksing i dag, hele Nordisk Mesterskap 2014 er nå avlyst. AIBA har nettopp sendt ut en kunngjøring til hele verdens 196 boksenasjoner hvor de presiserer at all deltagelse og samarbeid med Norges Bokseforbund (NBF) ikke er tillat.
Publisert: torsdag 27. mars 2014
NBF må bare beklage til de 125 deltagerne, dommerne og støtteapparat fra Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island som hadde Nordisk Mesterskap som et stort mål for denne sesongen. Denne situasjonen som Norges Lover har satt oss i kan vi dessverre ikke gjøre noe med akkurat nå.

Norges Bokseforbund vil også takke alle funksjonærer og frivillige for innsatsen, og da spesielt de i Oslo Bokseklubb som har lagt ned mange hundre timer med dugnad foran dette arrangementet. 

-------------------------------

Ironien i dette er at til og med bokseforbundet i Nord-Korea (de er faktisk medlem av AIBA og deltar i flere idretter i OL) har fått beskjed om at de ikke kan komme til Norge og bokse, da Norge ikke følger de internasjonalt aksepterte idrettsreglene.

Norges Bokseforbund er per tiden boikottet av Nord Korea! Hvem kunne se den komme?