NM i boksing er i gang | Norges bokseforbund

NM i boksing er i gang

14 damer og 31 menn veide inn på Quality Hotel i Tønsberg foran årets norgesmesterskap. Det ble bokset 11 innledne kamper i dag. Rafael Michelett sendte Alexander Jacobsen ut av NM med en knallhøyre
Publisert: fredag 02. mars 2007

Kvartfinaler NM i boksing 2007

Vinneren står først:

57 kg kvinner
Ingrid Mathisen, Dingo BK
-Tonje Halvorsen, B-30             AB-2

Tonje hadde nettopp operet sitt høyre kne, og klarte ikke å belaste foten når hun gikk ut til den andre runden. Ringhjørnet kastet inn håndduken og kampen var over. Mathisen ledet 13-5 etter den første runden.

Menn
64 kg
Mehdi Moseni, Oslo BK
-Aleksander Andersen, IF Pors      35-15

Andersen klarte å holde følge i to runder, før Mehdi skrudde opp tempoet og kampen var i realiteten avgjort. En god gjennomkjøring av Mehdi, som bokset til godkjent.

64 kg
Rafael Michlett, Mysen BK
-Alexander Jacobsen, Bergen AK     RSC-1

Det sto uavgjort 2-2 når Rafael fikk inn en knallhøyre som sendte juniornorgesmester Jacobsen på rumpa. Det var et fantastisk godt slag som sikret Rafael seieren. Dommer Klaus Bareksten tellte til åtte og stoppet helt riktig kampen.

69 kg
Christian Kvatningen, TBK
-Endre S. Blankert, TK               AB-4
Christian Kvatningen var for god for Blankert i denne kampen. Christian ledet 6-4 etter den første runden, og da begynte arbeidstempoet å gå ned på slagseriene til Blankert. Det stod 15-7 etter den andre runden til trønderbokseren som var mye hurtigere. Det var fornuftig av sekundant Geir Vestvik å hive inn håndduken til Endre Blankert i den fjerde runden, og han ga opp kampen for sin bokser som slet seg gjennom den fjerde runden. Det sto 33-10 til Kvatningen når kampen ble stoppet

69 kg
Aleksander U. Hagen, Flekkefjord
-Poria Rasheed, Oslo BK         18-4
Hagen viste noen gode tekniske finesser under denne kampen, men han kom til kort når den fysisk sterkere Rasheed skrudde opp tempoet. Hagen vant de to midterste rundene og vant en knepen men helt OK seier, på sine gode unnarullinger og kontraslag. Hagen får det mye tøffere i morgendagens semifinale.

69 kg
Mohamed Massoudy, Oslo BK
-Ekrem Yerlikava, B-30          27-5

Massoudy var mange klasser bokseteknisk bedre enn sin motstander i dag. Innimellom fikk vi den den gode gamle Massoudy med fart og snert i slagene, men så alt for ofte orket han ikke å fullføre sine serier. Mohamed vant kjempeklart og var aldri truet, men det vises at det er ca. seks måneder siden han bokset sist og bare en måned siden han gjennopptok boksetreningen.

69 kg
Simen Smaadal, Ski BK
-Henrik Gisholt, Sentrum BK       10-5
Dette var ikke noe pen forestilling av hverken Smaadal eller Gisholt. Kampen var uryddig og ikke noe å henge i glass og ramme på veggen. Smaadal vant etter en god siste runde som han vant 4-2.

75 kg
Otto Tangstad, TK
-Boye Nørve, B-30                23-12
Dagens beste kamp!? Otto sendte avgårde tre rette venstre etter hverandre, for så å banke inn sin rette høyre... Herlig boksing av unge Tangstad i dag. Han åpnet ballet med å lede 7-1 etter en meget god første runde med kontrollert boksing. Nørve kom deretter sakte men sikkert inn i kampen igjen og tok nesten over føringen i den tredje runden. Dessverre for Nørve så hadde Tangstad litt mer bensin på tanken og han rodde det hele i land med en 23-12 seier.

Otto delte ut bra med ørtæver i denne gode kampen mot Boye

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boye fikk inn noen treffere han også, men Otto tok imot med stil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


75 kg
Christian Sund, AK Bjørgvin
-Robert Møller, Gran BK                22-10
Sund vant den første og den tredje runden runden med store siffre, men i de to andre rundene så sovnet han.. Møller hadde to sjanser til å vinne denne matchen ettr noen rystende treffere, men han grep aldri sjansen. Sund rullet unna og kontrollerte dette greit helt inn.

81 kg
Aleksander Martinsen, Drammen AK
-Thomas Sund, AK Bjørgvin         18-7
Martinsen vant denne kampen på sine nydlige rette kontrastøt, som irriterte den aggressive og fremadstormende Sund. Sund hadde lyst til å krige mot den 10 cm høyere Martinsen, men Aleksander bare ventet og plukket sine poeng når bergenseren kom fremover.

81 kg
Adam Temirbulatov, Trym IL
-Thomas Lysne, Mysen BK          29-17
Adam kriget denne seieren hjem til Trondhjem etter en forrykende førsterunde. Det ble en del slagserier som endte med noen innsideslag, som dommer Jan Myhre delte ut advarsler for. Dette var ikke noen pen kamp, men en liten herrematch som publikum satte pris på.


Semifinalene starter kl. 16:00 på Quality Hotel i Tønsberg på lørdag 2/3.