Når idioti tar overhånd! | Norges bokseforbund

Når idioti tar overhånd!

Apollos trener Helge Wærøy om diskusjonsforumet
Publisert: søndag 30. januar 2005

Når idioti tar overhånd!

 

Av Helge Wærøy, trener og leder i ”Apollo Boxing”!

(Slik at INGEN skal være i tvil om hvem jeg er!)

 

Jeg har sittet og lest gjennom de forskjellige trådene på diskusjonsforumet som finnes her på dette domenet. Mye av det som er skrevet har meget god substans og spenstige synspunkter, flesteparten av innleggene står for folks hjertens mening, og er da fullt ut respektable. Engasjement er sunt og bra. Til disse: Stå på videre!

Dessverre er det også noen innlegg som må være skrevet av rene idioter!

 

At de to utøverne, som jeg er så heldig å ha treneransvaret for, vekker oppmerksomhet i bokse-Norge, er både gledelig og positivt! At folk har meninger om det vi driver med her på Melhus, er også helt greit. Videre er det helt sikkert mange trenere som er både dyktigere og mer erfarne enn meg, det har jeg heller ingen som helst problemer med å innse!! Alle som kjenner meg vet at så er tilfelle!

Jo mer jeg lærer om boksing, jo mer skjønner jeg at jeg ikke kan…..

 

Jeg er også fullstendig klar over at de to utøverne jeg har, som jobber kallhardt!, har enormt mye å lære, det er om 3-4 ÅR de VIRKELIG skal være gode!! Imidlertid så har vi valgt å legge oss på den linjen, både guttene og jeg, at vi SKAL jobbe så hardt vi kan, og trene så mye som vi bare rekker, fordi vi alle har den drømmen om at vi kanskje en dag skal lykkes. Kanskje vi en dag virkelig skal få ”spise kirsebær med de store”…men det kan også hende at vi, for å si det på latin, ”går rævva av oss”!! Da har vi i alle fall hatt det motet at vi har PRØVD.

 

Jeg synes også for så vidt at det er helt greit at folk ikke vil stå frem ved navn, det er en rettighet som man også har ved demokratiske valg, som omhandler viktigere ting enn boksing, så den kan jeg kjøpe. Selv om jeg personlig aldri kunne tenkt meg å skrive under såkalt ”nickname”! Kan jeg ikke stå inne for det jeg sier og mener, så holder jeg kjeft!

De som betviler det, kan gjerne få min IP-adresse, så kan dere kontakte de som drifter N3-Sport sin server, jeg kan garantere at de vil aldri finne mitt ”digitale fingeravtrykk” der….

 

Et enkelt budskap til dere lesere og skribenter på diskusjonsforumet: At dere er opptatt og engasjert på en POSITIV måte av det som Andreas og Nikita presterer, det er helt OK!!

Men, de av dere som sitter å gulper opp dritt som dere slenger til andre av samme kaliber som dere selv, at dere tar guttenes prestasjoner til inntekt for å argumentere enda mer idiotisk, DET ER IKKE OK!!

 

Jeg har noen klare meldinger til dere, enter dere heter ”Thor”, eller ”Titten Tei”, eller hvilket som helst idiotisk navn, fordi dere da antakelig ikke har selvtillit til å komme frem med deres eget.

Hvis dere er så jævla dyktige, hvorfor kommer ikke dere på banen med utøverne deres?? Når dere har sånn helvetes selvtillit at dere kritiserer prestasjonene til to unge gutter som ALDRI får muligheten til å se dere inn i øynene for å forsvare seg, da må vel dere være kapable til å skape voldsomme resultater og prestasjoner?? Når f.eks en av dere raljerer over om Nikita skal representere Norge eller klubbtreneren sin, da har vel du svaret på hvordan ting skal gjøres?? Jeg går ut fra at du da vet detaljert hvordan alle parter tenker, og kjenner alle forhold rundt saken?? Hvorfor kan ikke du gi oss”nøkkelen” slik at vi alle kan forenes i fred og fordragelighet??

 

Et konkret eksempel: Du som kaller deg ”Titten Tei” og etterlyser Andreas sine internasjonale resultater, du har fan ikke (unnskyld min ”fransk”) den minste peiling på hva og hvem han har møtt, i alle fall har du tydeligvis ikke hjerne til å bedømme innsatsen til gutten.

 

Du burde heller være opptatt av hva du kan vrenge utav deg som kan MOTIVERE gutten!!

 

Hvis du har noe usnakket med meg så er mitt tlf. nr:  +47 924 15 982. Jeg er også å treffe under Jr-NM i Kristiansand og under senior-NM i Trondheim. Hvis du er til stede på et av disse to arrangementer, eller noen andre for den saks skyld, så kan vi ta oss en prat under fire øyne. Da skal det bli interessant å se hvor mye ”stake” det er igjen i deg når vi er ferdige med samtalen.  Jeg regner også med at vi da vil være enige om hvem som skal ha treneransvaret for Andreas i fremtiden…..

 

Dette tilbudet gjelder til alle som har meninger om hvordan vi trener og konkurrerer. Jeg er ikke en vanskelig person å få kontakt med!! Så kom igjen, hiv dere på telefonen! Noen av dere er jo ”tøffe i trynet” så det holder når dere jobber bak ryggen på folk, så da må man forvente at dere er tøffe nok til å ta kontakt med meg!!?

 

Dere bør huske på at guttene også leser all dritten dere skriver, heldigvis så er alle de utøverne jeg trener både skoleflinke og våkne, tilgang til nettet har de også.

 

Når det gjelder mitt forhold til forbundstreneren så er det ingen hemmelighet at det ikke er det beste, det er vel noe som hele landet vet! Men, å være uenig med ham, rent faglig, er en rettighet jeg har og aldri kommer til å gi slipp på!!

 

Konsekvensene av dette er gjennomtenkt og fullstendig klarert med guttene, så dere kan bare gi helt fan i (unnskyld min ”fransk” igjen) å bekymre dere på våre vegne.

 

Her i ”Apollo Boxing” er vi et team som jobber mot noe som vi har tro på, så får de andre drive med sitt! Og til de av dere som ikke kan eller vil respektere dette har jeg to forslag: Enten ha ”guts” nok til å ta en real diskusjon med meg, eller så kan jeg sterkt anbefale et reisemål der man fint klarer seg med badebukse hva temperatur angår……

 

Til de av dere som er positive til utøverne og deres prestasjoner, så kan jeg nevne at etter vi har deltatt i Jr-NM, så går ferden til Finland på treningsleir. Når vi returnerer derfra, så kommer det boksere + en trener fra Litauen hit til Melhus, de skal være her i nesten 14 dager. Så de som har lyst til å se hva vi driver med, er hjertelig velkomne til å stikke innom treningslokalet. Det er ingen hemmeligheter vi driver med, bare hardt arbeid!

 

Dette er så langt frem som vi ser foreløpig, og jeg håper alt går etter planen, man vet aldri i denne sporten, dét har jeg i alle fall lært!!

 

Vi har også denne helgen hatt gleden av å ha besøk fra Nord-Norge, to utøvere fra Mo Bokseklubb har tatt turen hit for å trene med oss, noe vi synes er utrolig positivt.

 

Til slutt vil jeg benytte anledningen til å ønske alle boksere og trenere i Norge, som trener hardt og som jobber hardt for norsk boksing lykke til videre med arbeidet! Og ikke la dere knekke av fjotter som mener masse dritt om alt og alle.

 

Til det er denne sportens idé alt for galant og renhårig!!

 

 

 

Hilsen Helge Wærøy

 

”Apollo Boxing”!