Minoan Cup 2012 DAG 3 | Norges bokseforbund

Minoan Cup 2012 DAG 3

Det ble to seire og to tap i dag. Vi har nå fire boksere i semifinalen i denne store internasjonale turneringen.
Publisert: fredag 20. april 2012

51 kg
Seluta Duta, ROM - Marielle V. Hansen, NOR 16-10
Marielle møter en meget erfaren og eksplosiv bokser fra Romania som har resultater fra tidligere mesterskap. I starten på rundene er Duta vanskelig å stoppe. Allikevel bokser Marielle teknisk og offensivt, men blir truffet av flere kontante hooker. Bra kamp og god erfaring å ta med seg til VM.

 

54 kg
Juliana Søderstrøm, SWE - Shora R. Jahromi, NOR +10-10 (32-31)

Disse to har møtt hverandre flere ganger, og vi visste hva som skulle til for å slå henne. Fantastisk første runde som hun leder klart, mister litt fokus i 2 og 3 runde, men henter seg inn igjen i 4. Shora var tett og tok alle hooker i guarden, men da fant svensken åpninger til magen. Bra gjennomføring av Shora, synd å tape en så jevn kamp der vi synes hun er best!

 

60 kg
Ingrid Egner, NOR - Helena Falk SWE 10- 9
Et fyrverkeri av en kamp, konsentrert, bestemt og teknisk!! Fokus på arbeidsoppgaver ga resultater - teamet og publikum var MEGET fornøyd !

 

75 kg
Lotte Lien, NOR - Annalisa Ghilardi ITA 16-6
Kontant og bestemt fra Lotte som hadde med seg tenning og vinnerinstinkt inn i ringen. Traff knall hardt og var fokusert, slag mot slag og mange poeng med høyre. Ingen tvil om hvem som var sjef i ringen!

 


Britt Janne Mardal, Ingrid Egner, Fam Elgan og Lotte Lien skal dermed bokse semifinaler i morgen.


Hilsen
Henriette, Robert og Martin